EveryDay: Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, το ίδιο και οι… ανάγκες της

Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο σημαντικά, κάθε γυναίκα διαφέρει από τις υπόλοιπες, γιατί πολύ απλά είναι μία και μοναδική. Αρκεί να δεις τις φίλες σου… παρόλο που είστε κολλητές, είστε όμως τόσο, μα τόσο διαφορετικές!

Λογικό είναι λοιπόν να έχετε και διαφορετικές ανάγκες! Ιδιαίτερα στο θέμα της περιόδου, αφού η κάθε μία βιώνει εντελώς διαφορετικά αυτές τις ημέρες του μήνα. Και μπορεί να γνωρίζεις τα πάντα για τις ανάγκες σου, πόσο σίγουρη όμως είσαι ότι έχεις βρει το καταλληλότερο προϊόν υγιεινής για σένα;

Η EveryDay διαθέτει μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης ατομικής υγιεινής τόσο από πλευράς καλυμμάτων όσο και από πλευράς μεγεθών, που ενσωματώνουν στον σχεδιασμό τους μοναδικές καινοτομίες, για να μπορούν τα καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης κάθε γυναίκας:

1. Επαναστατική τεχνολογία Center Plus στις EveryDay Hyperdry, με έως και 30% μεγαλύτερη επιφάνεια απορροφητικού πυρήνα (σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες) στο κέντρο, για maximum απορροφητικότητα και προστασία από πλαϊνές διαρροές.

2. Μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα «Sensitive» στις EveryDay Sensitive, για άριστη αποτελεσματικότητα και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα και μάλιστα με αποδείξεις, αφού διαθέτουν την διεθνή πιστοποίηση OekoTex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

3. Υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και διακριτικό άρωμα στις EveryDay Fresh, για μοναδικό συνδυασμό στεγνότητας, καθαριότητας και φρεσκάδας σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο.

4. Ειδικοί τύποι όπως Double Dry, με καινοτόμο πυρήνα διπλάσιας απορροφητικότητα, αλλά και ειδικά μεγέθη, όπως Mini, με 20% μικρότερο μήκος από τις Normal και Extra Long, με διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας, για μοναδική προστασία σε περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής.

Πώς λοιπόν θα μπορέσεις να διαλέξεις μέσα από μία τόσο πλούσια γκάμα, ώστε να βρεις εκείνο το προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για σένα; Απλούστατο… κάνε το Quiz!

Απάντησε σε μερικές πολύ απλές ερωτήσεις που αφορούν στην περίοδό σου και σίγουρα θα βρεις κι εσύ την EveryDay σου!

Για να κάνεις το Quiz κάνε κλικ ΕΔΩ!

Read More

And More