Λιπόλυση! Διάλυσε το τοπικό λίπος…

Όσο αδύνατη κι αν είναι μια γυναίκα, υπάρχουν περιπτώσεις που το τοπικό πάχος παραμένει. Είτε είναι ψωμάκια, είτε περιφέρεια, πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από αυτό, χωρίς να μπορούν να λύσουν το πρόβλημά τους μόνο με την δίαιτα και την γυμναστική.

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή της αισθητικής ιατρικής είναι η λιπόλυση. Πρόκειται ουσιαστικά για την διάλυση του περιττού λίπους με απλές ενέσεις. Μία θαυμάσια ιδέα που έγινε πραγματικότητα από την Dr. Rittes, δερματολόγο από το Sao Paulo της Βραζιλίας.
To 1995 η Dr. Rittes ανέπτυξε μία ιατρική διαδικασία με την οποία η ουσία Ρhosphatidyecholine (PPT) εγχύεται κατευθείαν στα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους στο ανθρώπινο σώμα. Το ενεργό συστατικό της ουσίας αυτής είναι μία φυσική σύνθεση που προέρχεται από τη σόγια. Το ίδιο το σώμα μας παράγει την ουσία αυτή για να εκτελέσει πολλαπλές λειτουργίες του μεταβολισμού. Ο Αυστριακός Dr. Hasengschwadtner, διευθυντής έρευνας του NETWORK – LIPOLYSIS συνέχισε την ανάπτυξη της θεραπείας. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί χιλιάδες θεραπείες στην Ευρώπη με τη μέθοδο αυτή.

Ο πλαστικός χειρουργός Σπύρος Β. Ιωαννίδης ήταν ο πρώτος που έλαβε επίσημη εκπαίδευση από το NETWORK -LIPOLYSIS ώστε να μπορεί να εφαρμόζει την μέθοδο αυτή στην Ελλάδα.

Που εφαρμόζεται η μέθοδος;

Η λιπόλυση μπορεί να καταπολεμήσει πρακτικά όλες τις περιοχές του σώματος που έχουν πρόβλημα συσσώρευσης λίπους. Οι ενέσεις εγχύονται κατευθείαν στο σημείο που επιθυμούμε να βελτιώσουμε.

1. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

– Σακούλες κάτω από τα βλέφαρα
– Διπλοσάγονο
-Παρειές
2. ΣΤΟ ΣΩΜΑ
– “Ψωμάκια” στο εξωτερικό και εσωτερικό των μηρών
– Μέση
– Γλουτοί
– Περιφέρεια
– Άνω και κάτω κοιλιά
– “Ψωμάκια” κάτω από τους ώμους
– Βραχίονες
– Γόνατα
– Πλάτη
3. ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

4. ΣΤΑ ΛΙΠΩΜΑΤΑ

Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω;

Ο αριθμός των ενδεικνυομένων συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με το μέγεθος του σώματος και τα σημεία υπό θεραπεία. Γενικά, 2-4 συνεδρίες σε διάστημα 6-8 εβδομάδων η μία από την άλλη, είναι απαραίτητες για να ολοκληρωθεί η θεραπεία με επιτυχία. Πάνω από 80% των ατόμων που έχουν υποβληθεί στη θεραπεία είναι πολύ ικανοποιημένοι μετά από 2-3 συνεδρίες.


Εντυπωσιακό αλλά όχι θαυματουργό!

Ο πλαστικός χειρουργός επισημαίνει πως δεν πρέπει να επαναπαύεται κανείς μόνο στην διαδικασία της λιπόλυσης, όσο αποτελεσματική και να είναι: “Οι ενέσεις λιπόλυσης δεν πρέπει επ’ουδενί λόγο να θεωρούνται σαν «το φάρμακο – θαύμα» για γενική απώλεια βάρους. Όταν όμως πρόκειται για τοπικό λίπος που δεν μειώνεται με διατροφική θεραπεία (δίαιτα) ή συστηματική άσκηση, οι ενέσεις λιπόλυσης προσφέρουν μία εναλλακτική διαδικασία κατά την οποία το λίπος διαλύεται και στη συνέχεια αποβάλλεται από το σώμα διαμέσου της συνήθους διαδικασίας του μεταβολισμού.”

Read More

And More