Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Στην πρώτη γραμμή ο άνθρωπος!

Ο κορονοϊός ήρθε στη ζωή μας και την άλλαξε εντελώς. Αναδιαμόρφωσε την καθημερινότητα μας. Επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητες μας. Ιεράρχησε διαφορετικά τις αξίες μας. Η υγεία αναδείχθηκε στο βασικό αγαθό, που, αν και πριν την πανδημία θεωρούσαμε δεδομένο, τώρα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει να την προσέχουμε. Μέσα σε όλη αυτή την αναθεώρηση, κάποιες αξίες παρέμειναν σταθερές, γιατί γνωρίζεις πως μπορείς να συνεχίσεις να τις εμπιστεύεσαι.

Στην παραπάνω κατηγορία, ανήκει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Η πείρα του σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια, συναίσθημα αρκετά δύσκολο τη σημερινή εποχή. Οι υποδομές του σου δημιουργούν τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό του, το οποίο τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασία, αποτελεί την εγγύηση ότι οι υπηρεσίες παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους.

Από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της υγειονομικής κρίσης, προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή ειδικών μέτρων, με στόχο να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων: του προσωπικού, των ασθενών, αλλά και των επισκεπτών που έρχονται, για να συμπαρασταθούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γιατί, για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ο άνθρωπος και η ασφάλεια του αποτελούν προτεραιότητα.

Η δράση του δε σταματά εκεί. Για να στηρίξει την προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας και του αρμόδιου Υπουργείου, διέθεσε στην Πολιτεία την Κλινική Περιστερίου, για την περίθαλψη ασθενών που δεν έχουν προβληθεί από τον Κορονοϊό, προκειμένου να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για τους ασθενείς που “χτύπησε” ο Covid-19 και νοσούν στα νοσοκομεία αναφοράς, εκείνα που ακούς κάθε μέρα στις ειδήσεις.

Σήμερα, ο όμιλος που διαθέτει 8 υπερσύγχρονα Νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 κλινών και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, δηλώνει έτοιμος και προετοιμασμένος κατάλληλα, για να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις χρειαστούν.

Συγκροτημένος από ανθρώπους, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών τοποθετεί στην πρώτη γραμμή τον άνθρωπο, αποδεικνύοντας ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, ακόμα και στα δύσκολα.

 

Read More

And More