Πώς να αποκτήσεις τους γλουτούς της Kim Kardashian σε μία ώρα! Το Brazilian Βutt Lift είναι εδώ και δεν πονάει καν…

Κι όμως! Μπορείς σε μία μόνο ωρίτσα να αποκτήσεις τους γλουτούς της Kim Kardashian. Ή, να στο πω και διαφορετικά, μπορείς σε μία μόνο ωρίτσα, με τον πιο απλό τρόπο και εντελώς ανώδυνα, να αποκτήσεις brazilian γλουτούς. Η νέα μη επεμβατική λύση, Brazilian Butt Lift, είναι εδώ, έχει φανατικές οπαδούς και υπόσχεται να προσφέρει σχήμα και όγκο στους γλουτούς σου, με τον φυσικό τρόπο και χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Εύκολα, γρήγορα, χωρίς πόνο, χωρίς νιστέρια. Ο Πλαστικός Χειρουργός, Ζήσης Κ. Μπουκουβάλας, μας εξηγεί τα πάντα για το Brazilian Butt Lift

Η μη επεμβατική Θεραπεία Brazilian Βutt Lift βασίζεται στον επιτυχημένο συνδυασμό HYAcorp (πληρωτικό υλικό σώματος που προσθέτει όγκο) και αναρτώμενων νημάτων (αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα).

Σε ποια μέρη του σώματος εφαρμόζεται η θεραπεία Brazilian Butt Lift;
Η θεραπεία Brazilian Butt Lift εφαρμόζεται στους γλουτούς, τους οποίους συσφίγγει και ανορθώνει τελειοποιώντας παράλληλα το σχήμα τους. Αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση που πραγματοποιείται στο ιατρείο σε όσες γυναίκες έχουν έλλειψη όγκου και πρόβλημα χαλάρωσης και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Πως εφαρμόζεται η Θεραπεία Brazilian Butt Lift;
Σε πρώτη φάση, ο ιατρός Ζήσης Μπουκουβάλας μας οριοθετεί σχεδιαστικά τα σημεία που θα τοποθετηθεί το πληρωτικό υλικό. Ο σχεδιασμός γίνεται από το κέντρο και με φορά προς το άνω τεταρτημόριο της σχεδιασμένης περιοχής των γλουτών.

Εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα για 10 λεπτά και κατόπιν ήπια τοπική διήθηση διαλύματος ξηλοκαίνης. Αυτό καθιστά τη θεραπεία πλήρως ανώδυνη.

Σε συνέχεια στην επιλεγμένη περιοχή εφαρμόζουμε με λεπτή κάνουλα 18mm το πληρωτικό HYAcorp. Το HYAcorp είναι μια μορφή συμπαγούς υαλουρονικού οξέος που επαναφέρει την έλλειψη όγκου και τελειοποιεί τα αποτελέσματα δίνοντας μια συμμετρική όψη στις περιοχές που απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να διαμορφώσουμε μια αρμονική και απόλυτα φυσική εικόνα στην περιοχή των γλουτών.

Η ανόρθωση επιτυγχάνεται τοποθετώντας νήματα ανορθώσεως στο βάθος του χορίου (κάτω από το δέρμα) σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα στους πεσμένους και χαλαρούς ιστούς.

Τα νήματα, όπως αναφέραμε, είναι πλήρως απορροφήσιμα και βιοαποδομούνται μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Είναι επώδυνη η Θεραπεία Brazilian Butt Lift;
Η Θεραπεία Brazilian Butt Lift είναι μια μη επεμβατική διαδικασία, χωρίς χειρουργικές ουλές και δίχως γενική αναισθησία. Η συνολική διαδικασία διαρκεί συνήθως από 40 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με τις ανάγκες. Μετά τη θεραπεία, μπορεί να δημιουργηθεί τοπικά κάποιο μικρό πρήξιμο, το οποίο υποχωρεί πολύ σύντομα, μέσα σε λίγες μέρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται ακόμα περισσότερο τους πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή, οπότε και σταθεροποιούνται. Για 2-3 ημέρες μετά τη θεραπεία, θα χρειαστεί να αποφύγετε την έντονη άσκηση και γενικά τις έντονες πιέσεις στην περιοχή εφαρμογής.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αισθητικά αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα τα οποία είναι θεαματικά διαρκούν έως και 2 χρόνια. Κατόπιν αυτού του χρονικού διαστήματος, αρκεί μία επαναληπτική θεραπεία μια φορά το χρόνο.

Σε ποιες ηλικίες εφαρμόζεται;
Η Θεραπεία Brazilian Butt Lift βοηθά στην άμεση και θεαματική διαμόρφωση του σώματος, χωρίς χειρουργική επέμβαση, ενώ εφαρμόζεται κυρίως σε γυναίκες χωρίς να αποκλείονται οι άνδρες.

Βεβαίως, όπως πάντα τονίζει ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, οι υποψήφιοι για οποιαδήποτε θεραπεία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

Είναι ασφαλής η Θεραπεία Brazilian Butt Lift;
Η Θεραπεία Brazilian Butt Lift είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία, αρκεί να εφαρμόζεται από πιστοποιημένο και έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό.

Ζήσης Κ. Μπουκουβάλας M.D, PH.D

  • Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Επιστημονικός Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
  • Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.
  • Τηλ: 8013003440
  • www.drboukouvalas.gr

 

 

 

Read More

And More