Πώς να διώξεις την κυτταρίτιδα; Έχουμε τους τρόπους… Δεν έχεις παρά να επιλέξεις!

Λένε πως δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσεις ποτέ το μέγεθος ενός προβλήματος, αν δεν το δεις κατάματα!! Κάπως έτσι αισθάνθηκες κι εσύ όταν στάθηκες μπροστά στον καθρέφτη με το νέο σου μαγιό. Ναι, η κυτταρίτιδα είναι μόνιμος πονοκέφαλος για όλες τις γυναίκες. Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε να βρούμε τρόπους να την καταπολεμήσεις…

Η Έλενα Μπαλτζάκη ιατρός, διπλωματούχος στο τμήμα αισθητικής του πανεπιστημίου της Ρώμης σου δίνει δύο επιλογές για να τα βάλεις με τον “εφιάλτη” κυτταρίτιδα και να βγεις νικήτρια… Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου θέλω!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ RF (ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ)

Ένα ειδικά σχεδιασμένο μηχάνημα, εκμεταλλεύεται τις ραδιοσυχνότητες προκειμένου να μειώσει την όψη πορτοκαλιού και την κυτταρίτιδα όπου κι αν αυτή εμφανίζεται. Μια μέθοδος ιδανική για να δεις αποτέλεσμα ακόμη και τελευταία στιγμή. Η αλλαγή είναι άμεσα ορατή, πράγμα που σημαίνει πως προλαβαίνεις να φύγεις για διακοπές με άλλον… αέρα.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται; Η θεραπεία μπορεί να ερφαρμοστεί παντού, αφού εκτός από την αντιαισθητική κυτταρίτιδα καταπολεμά και τη χαλάρωση του δέρματος, προσφέροντας πολύ πιο όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Μηροί, πόδια, γλουτοί, κοιλιά και χέρια είναι τα σημεία που συνήθως εφαρμόζεται.

Πώς γίνεται; Οι ραδιοσυχνότητες είναι στην πραγματικότητα ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός που αυξάνει επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους ιστούς του σώματος. Με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται και παράγεται κολλαγόνο, που κάνει το δέρμα πιο νεανικό, ελλαστικό και σφριγηλό! Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε εκτός από σύσφιξη του δέρματος και ορατή μείωση της κυτταρίτιδας, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες και συρρικνώνοντας τα λιποκύτταρα.

Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες βοηθάει στην άμεση εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο ενώ δεν έχει παρενέργειες.

Πονάει η διαδικασία; Η γενικότερη αίσθηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δεν είναι καθόλου δυσάρεστη. Ίσως υπάρξει ένας ελαφρύς πόνος, αν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι μεγάλο (δεύτερο στάδιο κυτταρίτιδας)!

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα δεις αποτελέσματα; Η γιατρός Ελένη Μπαλτζάκη εξηγεί πως πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο να δεις αποτελέσματα αμέσως. Ακόμη και από την πρώτη φορά. Σε γενικές γραμμές καλό είναι να γίνουν, από 6 έως 8 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα κάθε γυναίκας.

Πόσο κοστίζει; Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 60€ και 80€ ανά συνεδρία

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ LASER SMOOTHSHAPES

Είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα laser κατά της κυτταρίτιδας που έχει εγκριθεί από το FDA (Αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων) για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μακρόχρονη διάρκεια του αποτελέσματος.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται; Εϊναι μια μέθοδος που υπόσχεται να ξετρυπώσει για εσένα την κυτταρίτιδα όπου κι αν βρίσκεται. Άλλωστε η όψη φλοιού πορτοκαλιού δεν αφορά μόνο στους μηρούς. Το laser εφαρμόζεται σε γλουτούς, κοιλιά, μέση, πλάτη, “ψωμάκια” και μπράτσα.

Πώς γίνεται; Ειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση του ειδικού μηχανήματος εφαρμόζει το laser τοπικά στα σημεία όπου παρουσιάζεται το πρόβλημα. Το διοδικό laser διεισδύει στους ιστούς και επιλεκτκά απορροφάται από τα λιποκύτταρα προκαλώντας υγροποίηση του περιεχόμενου λίπους.

Πονάει η διαδικασία; Η γιατρός σε διαβεβαιώνει πως η μέθοδος δεν έχει καθόλου πόνο. Αντίθετα αισθάνεσαι μια ευχάριστη ζεστασιά στο τέλος κάθε συνεδρίας.

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα δεις αποτελέσματα; Η κα. Μπαλτζάκη συστήνει οκτώ συνεδρίες, δύο φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες, αν θέλεις να έχεις ένα συνολικό και εμφανές αποτέλεσμα. Καλό είναι να κρατήσεις στο μυαλό σου πως το σύστημα αυτό λειτουργεί σταδιακά.

“Για τους επόμενους έξι μήνες το αποτέλεσμα καλυτερεύει μήνα, με το μήνα. Καλό είναι στους επόμενους έξι μήνες να επαναλάβεις δύο συνεδρίες ακόμη” εξηγεί η γιατρός.

Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο; Πρόκειται για μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και τη διατήρηση του καλαίσθητου αποτελέσματος. Η Ελένη Μπαλτζάκη συστήνει “για συντήρηση του αποτελέσματος μία συνεδρία το μήνα ή το τρίμηνο ανάλογα με την περίπτωση.

Πόσο κοστίζει; Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 60€ και 80€ ανά συνεδρία

Read More

And More