Subfascial: Η νέα τεχνική αυξητική στήθους για φυσικό αποτέλεσμα

Λίγο πριν βάλουμε το μαγιό μας και ξεκινήσουμε τις διακοπές μας, είναι η ιδανική περίοδος για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας -αν κάτι μας ενοχλεί, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και τον τρόπο που εμείς αντιμετωπίζουμε τους άλλους, αλλά και οι άλλοι εμάς. Αναμφισβήτητα η αυξητική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα λογικό αφού σχετίζεται άμεσα με το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν το στήθος τους να συνεχίζει να είναι στητό και σφριγηλό όταν τα χρόνια περνούν… και το σημαντικότερο; Να είναι πλούσιο, αναδεικνύοντας την εξωτερική τους εμφάνιση!

Ο Δρ. Μπουκουβάλας μας εξηγεί τη νέα ριζοσπαστική τεχνική Subfascial, μια πλαστική επέμβαση στήθους που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Πάμε να δούμε τις βασικές ερωτήσεις και τις απαντήσεις που δίνει ο Πλαστικός Χειρουργός…

Τι είναι ακριβώς η τεχνική Subfascial;
Ο Δρ. Μπουκουβάλας εξηγεί πως η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική, οδήγησε στην ανάπτυξη της τεχνικής Subfascial, στην οποία η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται κάτω από την περιτονία, δηλαδή τη λεπτή μεμβράνη που καλύπτει τον θωρακικό μυ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής;
Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Μειώνει τον μετεγχειρητικό πόνο και τη δυσφορία και δίνει ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα στο στήθος, χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έγινε επέμβαση.

Ποιες γυναίκες μπορούν να κάνουν την τεχνική Subfascial;
Οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή, γυναίκες με μικρομαστία, στήθος υποπλαστικό, απώλεια όγκου, εκ γενετής ασυμμετρία μαστών ή εκείνες που παρατήρησαν το στήθος τους να αλλάζει προς το χειρότερο μετά την εγκυμοσύνη, είναι οι κατάλληλες να δεχθούν τη ριζοσπαστική αυτή τεχνική. Από την στιγμή που το στήθος έχει διαμορφωθεί πλήρως, δηλαδή η γυναίκα είναι άνω των 18 ετών, μπορεί να υποβληθεί με ασφάλεια στην επέμβαση.

Πόση ώρα διαρκεί η επέμβαση; Πόσες μέρες ανάρρωσης χρειάζονται;
Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες και συνήθως επιλέγεται γενική νάρκωση. Η γυναίκα επιστρέφει σε λίγες μόλις ημέρες στην εργασία της, αποφεύγοντας την έντονη καταπόνηση για λίγο διάστημα.

Μετά από πόσο καιρό μπορεί ο ασθενής να συνεχίσει τις δραστηριότητές του;
Ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές του την αμέσως επόμενη ημέρα της επέμβασης καθώς δεν χρειάζεται να φοράει κορσέδες ή πιεστικά σουτιέν. Οπότε μπορεί άμεσα να προγραμματίσει τις διακοπές του με ανανεωμένη εμφάνιση!

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

 

Read More

And More