Έχεις περιττό τοπικό λίπος; H νέα τεχνική λιποαναρρόφησης και λιπομεταφοράς θα σου δώσει τη λύση σε μία μόλις συνεδρία!

Έχεις περιττό τοπικό λίπος; Ίσως, η πιο ρητορική ερώτηση που θα σου κάνει κάποιος, αφού γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλοι μας έχουμε μία ποσότητα (είτε μικρή, είτε μεγάλη) λίπους στο σώμα μας. Πώς θα αντιδρούσες, όμως, αν σου έλεγα ότι το περιττό αυτό λίπος μπορεί όχι απλά να αφαιρεθεί, αλλά να τοποθετηθεί σε άλλα σημεία του σώματος που χρειάζεται όπως στο στήθος και στους γλουτούς, επιτυγχάνοντας την απόλυτη αρμονία στο σώμα;

Όπως μας εξήγησε ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, διακεκριμένος Πλαστικός Χειρουργός, επιστρέφοντας απο το Live Surgery Course, που πραγματοποιήθηκε στη Marbella της Ισπανίας με τη συμμετοχή πολλών καταξιωμένων πλαστικών χειρουργών από όλο τον κόσμο, στόχος πλέον του πλαστικού δεν είναι να κάνει μια απλή λιποαναρρόφηση, αλλά να κάνει ολικό επανασχηματισμό του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι το λίπος που αφαιρούμε απο την κοιλιά, τα πλαϊνά, την πλάτη, δεν το πετάμε, αλλά το επανατοποθετούμε σε άλλα σημεία του σώματος όπως το στήθος, σε συνδυασμό με ενθέματα, και τους γλουτούς με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σώμα τριγωνικό μέχρι τη μέση και με καμπύλες απο τη μέση και κάτω. Σε μία συνεδρία λιποπλαστικής διορθώνουμε το πρόσθιο και το οπίσθιο μέρος του σώματος κάνοντας συγχρόνως αυξητική του στήθους με ενθέματα και λίπος.

Η επέμβαση είναι απλή. Ξεκινάει με τη 4D Λιποπλαστική, συνήθως στην κοιλιά, τα ψωμάκια, τη μέση, αλλά και ψηλότερα στην πλάτη. Το λίπος συλλέγεται αυτόματα από το μηχάνημα, το οποίο το διαχωρίζει από προσμίξεις αίματος, υγρών και άλλων ιστών. Στη συνέχεια, επανατοποθετείται στο στήθος και στους γλουτούς. Όλα αυτά σε μια συνεδρία. Αυτό είναι ο ολικός επανασχηματισμός του σώματος.

Είναι ατραυματική τεχνική; Η τεχνική που χρησιμοποιεί ο Δρ. Μπουκουβάλας είναι ατραυματική, καθώς πραγματοποιείται με κάνουλες Παλλόμενης Λιποπλαστικής. Η κάνουλα εισέρχεται στο λίπος, μέσω ενός μικρού ανοίγματος στο δέρμα οπότε και δεν υπάρχουν καθόλου τομές εκτός εάν τοποθετηθούν και ενθέματα στους μαστούς οπότε υπάρχει μια τομή 3 εκατοστών στην υπομάστιο.

***Εφαρμόζεται σε άτομα πάνω από τα 18. Γίνεται με γενική αναισθησία ή μέθη. Η επέμβαση είναι ατραυματική και σχεδόν χωρίς καθόλου πόνο.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας (Μ.D., P.h.D.) είναι Πλαστικός Χειρουργός και Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου “Metropolitan”. Ιατρεία: Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Κύπρος. Τηλέφωνο: 210 – 3242222. Για περισσότερες πληροφορίες: www.drboukouvalas.gr, info@drboukouvalas.gr

Read More

And More