Χρυσό βραβείο για το ZOE Bio Regenerative Wellness Clinic στην κατηγορία «Best Greek Health and Wellness Experience»

Τιμητική διάκριση έλαβε η κλινική ZOE Bioregenerative Wellness Clinic κατά τη διάρκεια των Greek Hospitality Awards λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Greek Health & Wellness Experience». Τα βραβεία Greek Hospitality Awards, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας απονεμήθηκαν για 9η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

 Η κλινική ΖΟΕ είναι η πρώτη κλινική Βίο-αναγεννητικής ιατρικής στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο ενεργειακό περιβάλλον της Σαντορίνης. Το ZOE έχει ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση Health & Wellness για τη βελτιστοποίηση της υγείας και της ποιότητας ζωής, μέσα από προσαρμοσμένα προγράμματα ευεξίας, καινοτόμες θεραπείες αλλά και τεχνολογίες αιχμής.

Η μοναδική προσέγγιση του ZOE, βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες που προάγουν τη βέλτιστη υγεία: Διάγνωση, Αποτοξίνωση, Θεραπεία και Αναζωογόνηση (Diagnose, Detoxification, Repair, Rejuvenate). Κάθε πυλώνας παίζει ζωτικό ρόλο στην κυτταρική αναγέννηση και τη θεραπεία εκ των έσω, ενώ συνεργάζονται μεταξύ τους για την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών που προκαλούν διάφορα θέματα υγείας.

Τα ειδικά σχεδιασμένα Wellness προγράμματα του ZOE Bioregenerative Wellness Clinic, βασίζονται στις αρχές της Βίο-αναγεννητικής ιατρικής και σχεδιάζονται από την ομάδα των διακεκριμένων επιστημόνων της κλινικής, προσβλέποντας στην κυτταρική αναγέννηση και την αναζωογόνηση του οργανισμού, την καταπολέμηση του άγχους και την επαναφόρτιση της εσωτερικής ενέργειας, την  απόκτηση ενός πιο υγιούς σώματος και την ενίσχυση της ομορφιάς, με απώτερο στόχο την επίτευξη της βέλτιστης υγείας.

Μερικά από τα wellness προγράμματα περιλαμβάνουν τα Detox και Elite Wellness Programs ενώ προσφέρονται καινοτόμα πρωτόκολλα αισθητικής και healthy aging.

Μερικές από τις προηγμένες θεραπείες περιλαμβάνουν θεραπεία σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου κρυοσάουνα, βίο-ορμονική διέγερση, οζονοθεραπεία, transcranial ορμονικό βίο-συντονισμό, sleep modulation, αντιβαρυντικό διάδρομο, εξειδικευμένα διαγνωστικά test, καινοτόμες θεραπείας αντιγήρανσης αλλά και ορούς με συνδυασμό βιταμινών για ενυδάτωση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση. 

Ένα μοναδικό ταξίδι Health & Wellness ξεκινάει στο ZOE Bioregenerative Wellness Clinic, στη Σαντορίνη.

 

Read More

And More