Ζendaya: Η 23χρονη star αποκαλύπτει τα μυστικά της veggie διατροφής και τον πιο ευχάριστο τρόπο να γυμναστείς!

Είναι μόλις 23 ετών και έχει κάνει όλους και όλες να μιλούν για αυτή. Η καριέρα της ξεκίνησε στο κανάλι της Disney πριν από περίπου οκτώ χρόνια. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε μερικά τραγούδια, με την ίδια να ξεχωρίζει εξαιτίας των R&B και Pop ήχων τους. Λίγα χρόνια πριν (περίπου τρία), αποφάσισε να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της. Να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες μεγάλου μήκους. Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, τα κατάφερε εκπληκτικά.

Όντας το απόλυτο it girl, η ίδια μοιράζεται καθημερινά στα social media της, την Fitness Routine της. Τα μυστικά της, δηλαδή, για να δημιουργήσει την εντυπωσιακή σιλουέτα της, που κοσμεί τα ρούχα γνωστών σχεδιαστών παγκοσμίως. Ποια είναι, λοιπόν, τα μυστικά της διατροφής και της ημερήσιας άσκησης της;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Αρχικά, λέω να ξεκινήσουμε από τα βασικά: Η Zendaya είναι Vegetarian. Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη της, αποκάλυψε τι την οδήγησε στο να πάρει αυτή την απόφαση, καθώς και αν της λείπει το κρέας:

Ο κύριος λόγος που με έκανε να ακολουθήσω ένα vegetarian τρόπο ζωής είναι η αγάπη μου για τα ζώα. Σε καμία περίπτωση, ότι μου αρέσουν τα λαχανικά. Επίσης, δεν μου αρέσει η μυρωδιά του κρέατος. Αν υπάρχει σε μορφή κρεατικού που μου λείπει είναι τα διάσημα burger με γαλοπούλα της μαμάς μου.” δηλώνει στο περιοδικό People US.

Η ίδια, κατά καιρούς, έχει δοκιμάσει αρκετές δίαιτες, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των ρόλων της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που “κόβει” εντελώς τα τρόφιμα ζωικής προελεύσεως, ακολουθώντας τα χνάρια των vegan φίλων της. Μέσα στην ημέρα θα καταναλώσει 5 γεύματα. Το πρωινό της περιλαμβάνει δημητριακά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη με γάλα αμυγδάλου. Για το μεσημεριανό της επιλέγει γεύματα παραδοσιακής κουζίνας (ανάλογα με το σημείο του κόσμου που βρίσκεται), χωρίς να κρύβει την αδυναμία της στις ζεστές σούπες. To βραδινό της είναι το πιο ελαφρύ γεύμα της ημέρας και πολλές φορές το παραλείπει (ειδικά, αν έχει φάει λίγο παραπάνω το μεσημέρι).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Αν περιμένεις να τη συναντήσεις στο γυμναστήριο, τότε θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ καιρό. Η ίδια δηλώνει:

Αν υπάρχει κάτι που βαριέμαι είναι να ετοιμαστώ για να πάω στο γυμναστήριο. Για να είμαστε ειλικρινείς, το μισώ. Είναι η πιο βαρετή δραστηριότητα που μπορώ να κάνω στην καθημερινότητα μου. Προτιμώ να ακολουθώ μαθήματα χορού, τα οποία μου χαρίζουν φιγούρες, που είναι απαραίτητες για τις επόμενες ταινίες μου.” αποκαλύπτει.

Το εβδομαδιαίο της πρόγραμμα περιλαμβάνει: 3 φορές την εβδομάδα εξαντλητικές πρόβες χορού (οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν ακόμα και 4 – 5 ώρες). Μία φορά, συνήθως κάθε Σάββατο, με τον Personal Trainer της, κάνει διάφορες ασκήσεις με βάρη, δίνοντας έμφαση στα πόδια και στην πλάτη της. Τον τελευταίο καιρό, έχει προσθέσει στην workout routine της, και τη zumba, με την ίδια να την επιλέγει ως εκτόνωση ύστερα από μία δύσκολη ημέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Read More

And More