3 απίστευτα πράγματα που δεν ήξερες για τον επιτυχημένο σχεδιαστή, Tom Ford!

O Tom Ford έχει πολλές ιδιότητες: σχεδιαστής μόδας, σκηνοθέτης, ακτιβιστής, έχει δική του beauty και perfume line. Σε όλα αυτά είναι κορυφαίος και χρόνια τώρα πολύ σεμνός με την προσωπική του ζωή.

Συνήθως διάσημοι που έχουν τόση μεγάλη επιρροή στη show biz, δύσκολα κρατάνε μακριά από την δημοσιότητα λεπτομέρειες για το lifestyle τους. Παρόλα αυτά ο Tom το έχει καταφέρει, μέχρι μία πρόσφατη συνέντευξή του που έδωσε πολλές αδιάκριτες πληροφορίες.

1.Είναι vegan

“Είμαι vegan εδώ και ένα χρόνο”, δήλωσε πρόσφατα στην συνέντευξη του, και συμπλήρωσε ότι όταν ανακάλυψε τις συνθήκες που μεγαλώνουν τα ζώα ώστε να γίνουν eat products τον σόκαρε τόσο πολύ που δεν θέλει να ξαναδοκιμάσει κρέας. Έχει ξεκινήσει μία δίαιτα που στηρίζεται στα λαχανικά, αλλά προσπαθεί με διάφορους τρόπους μαγειρέματος να τα κάνει πιο λαχταριστά!

 

2.Κάνει 4 ντους μέσα στην μέρα

Mέσα σε μία μέρα ο Ford θέλει τουλάχιστον 4 ντους ώστε να νιώθει ok, και αυτή η bath routine είναι από τις βασικές του τα τελευταία χρόνια. Όταν βρίσκει χρόνο απολαμβάνει ένα ξεχωριστό μπάνιο στην μπανιέρα του, που συνδυάζει με διαλογισμό, και συνήθως μετά έχει μία beauty ρουτίνα περιποίησης για τα γένια του και του κύκλους γύρω από τα μάτια.

 

3.Δεν μιλάει ποτέ στο τηλέφωνο

Δεν κουβαλάει ποτέ κινητό γιατί σιχαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο όταν είναι έξω. Έχει gadgets, όπως iPad για να διαβάζει και MacBook air για πολλές skype κλήσεις, αλλά δεν χρησιμοποιεί σχεδόν ποτέ το κινητό του. Προτιμάει να κάνει video κλήσεις όταν είναι επείγον παρά να μιλάει με τον κοινότυπο τρόπο. “Είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου, δεν ξέρω καν το νούμερο μου”.

Read More

And More