Balenciaga: Απαντά στο μεγάλο σκάνδαλο με μία φιλανθρωπική ενέργεια για παιδιά

Ο οίκος Balenciaga τα Χριστούγεννα βρέθηκε στο επίκεντρο, με το σκάνδαλο που προέκυψε από την καμπάνια που παρουσίαζε παιδιά να κρατούν στα χέρια τους λούτρινα αρκουδάκια με λουριά, περιλαίμια, καρφιά και άλλα αξεσουάρ που παρέπεμπαν στην αισθητική του BDSM. Πολλοί μίλησαν τότε για την αποκαθήλωση του οίκου και όλοι περίμεναν την επόμενη κίνηση.

Instagram @balenciaga

Τώρα λοιπόν ο Balenciaga απαντά σε όλο αυτό  με μία φιλανθρωπική ενέργεια!

 

Instagram @balenciaga

 Ο πολυτελής οίκος και το ίδρυμα Kering συνεργάστηκαν με την ένωση National Children’s Alliance που έχει  έδρα τις ΗΠΑ για ένα τριετές πρόγραμμα.

Η συνεργασία θα έχει τρεις βασικούς άξονες, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης σχεδόν 2.000 επαγγελματιών ψυχικής υγείας, παροχή εκπαίδευσης στη γαλλική εταιρεία μόδας σχετικά με την προστασία των παιδιών και τρόπους προώθησης της ασφάλειας και της ευημερίας των παιδιών αλλά και  ευαισθητοποίηση του κοινού για τα ζητήματα.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Balenciaga, Cédric Charbit δήλωσε: «Στην Balenciaga θέλαμε να βοηθήσουμε, πολλά παιδιά που χρειάζονταν υποστήριξη αλλά δεν είχαν πρόσβαση. Είμαστε ευγνώμονες που υποστηρίζουμε το έργο της NCA».

Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης εκπαίδευση για το προσωπικό του Balenciaga, σχετικά με την προστασία των παιδιών και τις ενέργειες που μπορούν να κάνουν οι ενήλικες, για την προώθηση της ασφάλειας και της ευημερίας των παιδιών.

Η υποστήριξη από το εμπορικό σήμα θα επιτρέψει στο ίδρυμα να εκπαιδεύσει σχεδόν 2.000 επαγγελματίες που ειδικεύονται στην υποστήριξη όσων έχουν βιώσει κακοποίηση και θα επηρεάσουν έτσι  θετικά περίπου 55.000 παιδιά!

Read More

And More