Paris Fashion Week

Chloe, Isabel Marant, Rick Owens:Tι είδαμε στα catwalks του Παρισιού!

Η εβδομάδα μόδας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και εμείς εδώ στο Tlife σου μεταφέρουμε καθημερινά τον παλμό των catwalks! Πάμε να δούμε τι είδαμε χθες στην Paris Fashion Week :

Chloe

Άλλη μία συλλογή του μίλησε με τους δροσερούς, θηλυκούς κώδικες του οίκου Chloe. Για την creative director, Natacha Ramsay-Levi,  οι ερωτήσεις που την απασχόλησαν πριν σχεδιάσει την καλοκαιρινή συλλογή ήταν οι εξής: Πώς επηρεάζει η ντουλάπα μας τον τρόπο που κινούμαστε και συμπεριφερόμαστε στο δημόσιο χώρο; Πώς επηρεάζει τη γλώσσα του σώματός μας;

Η φιλοσοφία της και οι απαντήσεις της  ανακαλούνται τέλεια, σε μια συλλογή που βασίστηκε στην μετα-καραντίνας  ανάγκη για το ντύσιμο μας και τόνισε την άνεση, και τα χρώματα που δίνουν αισιοδοξία. Υπέροχα φορέματα ,χρώματα γαλήνια, βερμούδες cute prints, παντελόνια και πουκάμισα με μεγάλο γιακά, αλλά και τα πιο τέλεια πέδιλα για την νέα σεζόν δημιούργησαν την νέα υπέροχη Chloe συλλογή!

Ιsabel Marant

Βλέποντας την συλλογή που παρουσίασε η σχεδιάστρια την Πέμπτη το βράδυ, θυμηθήκαμε την Donna Summer και αποκαλύφθηκε μία summer collection με κομμάτια που άνετα φοράς όταν διασκεδάζεις σε ένα night club.Υπό τους ήχους του I feel love, τα μοντέλα περπάτησαν φορώντας  χαρακτηριστικά κομμάτια του brand με πολλές 80s προσθήκες που απογείωναν την collection. To super casual συνάντησε την… Cindy Lauper, και έτσι είδαμε πουλόβερ, buggy παντελόνια σε metallic αποχρώσεις, μίνι ντραπέ floral φορέματα, κόκκινο χρώμα με ροζ, όγκο στα μανίκια και τα χαρακτηριστικά indy μποτάκια του label σε ένα συγκλονιστικό mix!

Rick Owens

“Let’s get biblical”: Αυτό ήταν το moto για την νέα συλλογή του  Rick Owens με το όνομα  Phlegethon . Ένας μυθικός ποταμός του Κατω Κόσμου! Μία συλλογή πιο όμορφη από τις τελευταίες του, με χρώματα που σπάνια βλέπουμε σε αυτόν όπως: ροζ και κόκκινο, υφάσματα που έρεαν σε ασύμμετρα σχήματα, έντονους ώμους  που θύμιζαν Tina Turner, δερμάτινα γιλέκα και μπότες με goth αναφορές, σε φιγούρες που όλες φορούσαν μάσκες. ‘’Μία συλλογή χωρίς μάσκα δεν είναι επίκαιρη αυτή την χρονική στιγμή’’  δήλωσε ο σχεδιαστής που δεν έχασε αυτή την ευκαιρία να εντάξει αυτό το βασικό μας πλέον αξεσουάρ στην collection του.

Φωτογραφίες Splash

 

 

Read More

And More