Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto: Μια έκθεση αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο έργο της εμβληματικής Coco Chanel

Μια μεγάλη έκθεση για τη ζωή της Gabrielle “Coco” Chanel ξεκινά στο Μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου. Με τίτλο “Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto”, είναι η πρώτη έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην εμβληματική Γαλλίδα σχεδιάστρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Η μεγάλη αυτή έκθεση καταγράφει έξι δεκαετίες της καριέρας της, ξεκινώντας από το άνοιγμα της πρώτης της μπουτίκ στο Παρίσι το 1910 και καταλήγοντας στην τελευταία της επίδειξη το 1971. Η έκθεση έχει προγραμματιστεί να δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση από τη ζωή, το στυλ και την αγάπη της σχεδιάστριας για τη Μεγάλη Βρετάνη. Η έκθεση στο V&A έχει το ίδιο όνομα με εκείνη που πραγματοποιήθηκε στο Palais Galliera στο Παρίσι το 2020.

Στο V&A, η έκθεση έχει προγραμματιστεί να περιλαμβάνει στοιχεία που υπογραμμίζουν την σχέση της σχεδιάστριας με το  Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παράλληλα θα παρουσιάζονται μερικά από τα πολυτελή κοκτέιλ κοστούμια της και τα custom κοσμήματα της μάρκας. Θα παρουσιαστούν επιπλέον 100 νέα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ένας πίνακας της Chanel , 54 τουίντ κοστούμια Chanel και πολλά ακόμη!

Μία εμπειρία για όσες καταφέρουν να την δουν!

Read More

And More