Gucci: Ο οίκος κυκλοφορεί vegan τσάντα και η Billie Eilish πρωταγωνιστεί στην sustainable καμπάνια!

H eco friendly εποχή στην μόδα, έχει φέρει μεγάλες αλλαγές τόσο στα υλικά που χρησιμοποιούν οι μεγάλοι οίκοι, όσο και στην βιωσιμότητα της βιομηχανίας.Η νέα sustaibable μόδα εδραιώνει animal friendly τεχνικές και νέα καινοτόμα υλικά. Ήδη η Stella McCartney λανσάρει συλλογή με δέρμα που προέρχεται από μανητάρια, ενώ τώρα ο οίκος Gucci κάνει την δική του καινοτόμα πρόταση.

Ο ιταλικός οίκος Gucci εισέρχεται σε μία νέα sustainable εποχή, εδραιώνοντας το animal-free υλικό Demetra στις συλλογές του. Σύμφωνα με το ιταλικό brand αυτό το υλικό, δεν δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το δέρμα, αντίθετα ο οίκος μπορεί να το ενσωματώσει στις συλλογές του και να χρησιμοποιηθεί για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, από υποδήματα και αξεσουάρ μέχρι τσάντες και ρούχα. Το όνομα του πρωτοποριακού αυτού υλικού επιλέχθηκε από τον πρώην δημιουργικό διευθυντή Alessandro Michele, εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και τη Δήμητρα, τη θεά της γεωργίας και της νέας συγκομιδής.

 

 

Ο οίκος Gucci τώρα λανσάρει με αυτό το υλικό, μία ανανεωμένη vegan εκδοχή της Horsebit Bag του 1995, με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την Billie Eilish. Η διάσημη τραγουδίστρια και ambassador ποζάρει με ρούχα και αξεσουάρ από το υλικό Demetra, ενώ κρατάει την νέα τσάντα που δημιουργήθηκε από αυτό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GUCCI (@gucci)

Ο οίκος Gucci φαίνεται ότι θέλει να υιοθετήσει  μία πιο ηθική προσέγγιση στη σύγχρονη μόδα, προστατεύοντας, παράλληλα, την κληρονομιά της, αλλά.και την παραδοσιακή του δεξιοτεχνία στην παραγωγή πολύτιμων αξεσουάρ.

Φωτογραφίες @gucci

Read More

And More