Karl Lagerfeld: Η ζωή του θρυλικού σχεδιαστή γίνεται σειρά

Είναι γεγονός, η πρώτη σειρά που αφορά το έργο και την ζωή του διάσημου σχεδιαστή και πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια πτυχές του εαυτού του, αλλά και της επιτυχημένης πορείας του.


H Disney+ ανακοίνωσε τα φιλόδοξα σχέδιά της να ενσωματώσει τη ζωή του σχεδιαστή σε μια mini δραματική σειρά έξι επεισοδίων, που θα φέρει τον τίτλο “Kaiser Karl”. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση η τρανή πορεία του designer στον χώρο της μόδας θα βρίσκεται στο επίκεντρο. Συγκεκριμένα, θα ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 και το πώς ακριβώς ο Karl εντάχθηκε στον fashion world, χαράσσοντας τον δικό του δρόμο και δημιουργώντας τις βάσεις μια αξιοθαύμαστη εξέλιξη που άφησε μια για πάντα εποχή. Eκτός από την βασική του θέση σαν creative director στους οίκους Fendi και Chanel, η σειρά θα αναδεικνύει και διάφορες άλλες πτυχές του χαρακτήρα του -πιο προσωπικές, που ενδεχομένως ο κόσμος δε γνωρίζει όπως άτομα που τον σημάδεψαν στην προσωπική του ζωή αλλά και τον ανταγωνισμός του με τον Pierre Berge του Yves Saint Laurent, αλλά και το ειδύλλιο με τον Jacques de Bascher.

Η ομάδα της Disney δηλώνει: «Η σειρά θα φέρει στο προσκήνιο τη θρυλική μόδα των 70’s, μέσα από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του αξέχαστου Karl Lagerfeld. Η ιστορία του σχεδιαστή δεν έχει αποτυπωθεί στην οθόνη με τον τρόπο που της αξίζει μέχρι σήμερα και αυτό προσπαθούμε να το πετύχουμε εμείς».

 

 

 

 

 

 

Read More

And More