PFW: Τα λουλούδια του Balmain, τα ζωηρά prints του Dries Van Noten, το discoball εφέ της Acne Studios!

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και χθες είδαμε μερικά πολύ εντυπωσιακά show. Το Tlife σου μεταδίδει όλα όσα γίνονται στην Paris Fashion Week και μαζί σήμερα θα δούμε τα highlights από την 3η μέρα!

Dries Van Noten

  REUTERS/Johanna Geron

 REUTERS/Johanna Geron

 

REUTERS/Johanna Geron

 

 REUTERS/Johanna Geron

H φετινή Άνοιξη βρήκε τον Dries Van Noten να προσπαθεί να κάνει το οικείο να δείχνει… λιγότερο οικείο!Στην colorful συλλογή που μας παρουσίασε χθες κυριάρχησαν τα  double-breasted σακάκια, μας μάγεψαν trippy prints και μας άρεσε που συνδύασε shorts αντί για παντελόνια σε πολλά σύνολα. Τα  Oxford πουκάμισα έγινα ντραπέ αγκάλιασαν το σώμα ενώ τα παπούτσια της συλλογή συνδυάστηκαν με funky κάλτσες!

Αcne Studio


Picture by: SplashNews.com

 REUTERS/Stephanie Lecocq

 REUTERS/Stephanie Lecocq

 REUTERS/Stephanie Lecocq

 REUTERS/Stephanie Lecocq

 

Με φόντο μία discoball ο Jonny Johansson παρουσίασε την SS24 συλλογή της Acne Studios που ήταν γεμάτη  παιχνιδιάρικες details. Τα hoodie έγιναν μάξι φορέματα, τα φορέματα γέμισαν με ντραπέ σχέδια, τα cut outs έγιναν ακόμη πιο εντυπωσιακά ενώ οι μίνι φούστες συνδυάσμενα με t-shirt σίγουρα θα γίνει το best seller look της συλλογής!

Βalmain


Picture by: SplashNews.com

Λίγο καιρό πριν ο Olivier Rousteing μοιράστηκε ότι πάνω από 50 από τα κομμάτια για το show SS24 του οίκου Balmain είχαν κλαπεί. Παρόλα αυτά, ο σχεδιαστής επέμεινε και παρουσίασε την τελευταία του συλλογή χθες το βράδυ στο Παρίσι το οποίο ήταν μία  κυριολεκτική έκρηξη λουλουδιών. Υπήρχαν γυαλιστερά τεχνητά τριαντάφυλλα τοποθετημένα παντού! Σε bustier, σε φορέματα σε τσάντες σε ζώνες ακόμη καις τα παπούτσια!

 

Δες έλειψαν βέβαια τα signature blazer του οίκου και τα vivid χρώματα που μας έχει συνηθίσει στις συλλογές του οι Rousteing!

Kεντρική φωτογραφία Reuters

 

Read More

And More