Saint Laurent: Η SS24 συλλογή που είδαμε στο Παρίσι αποθεώνει το safari chic style!

H συλλογή SS24 που μας παρουσίασε ο Anthony Vaccarello για τον Saint Laurent χθες στο Παρίσι, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, είχε έμπνευση από δύο εμβληματικές γυναίκες: Tην Amelia Earhart και την Adrienne Bolland.

 REUTERS/Johanna Geron

Πρωτοπόρες προσωπικότητες που ξεχώρισαν με τον δυναμισμό τους στην αεροπορία και στους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου, τομείς που τότε θεωρούνταν αποκλειστικά ανδρικοί!

 REUTERS/Johanna Geron TPX IMAGES OF THE DAY

 

 REUTERS/Johanna Geron

Έτσι στο runway κυριάρχησαν οι ολόσωμες φόρμες σε διάφορες παραλλαγές και αποχρώσεις, συνδυασμένες με εντυπωσιακά σκουλαρίκια, σκουφιά αεροπορίας, cargo παντελόνια, midi φούστες, μαντήλια, aviator γυαλιά ηλίου και δερμάτινες ζώνες.

REUTERS/Johanna Geron

 

REUTERS/Johanna Geron

O Monsieur Saint Laurent λάτρης και αυτός της περιπέτειας εισήγαγε το safari jacke “Saharient” στις συλλογές του το 1967 και πολύ γρήγορα έγινε από τα signature κομμάτια του οίκου! Σε αυτή την συλλογή ο  Anthony Vaccarello το  χρησιμοποίησε γενναιόδωρα σε όλη την collection που είδαμε χθες συνδέοντας τα αρχεία του οίκου με το τώρα.

REUTERS/Johanna Geron

 REUTERS/Johanna Geron

 Η πλούσια παλέτα χρωμάτων, τα chunky bangles, τα boxy oversized tailoring και βεβαίως τα φορέματα χιτώνες δεν έλειψαν από την υπέροχη συλλογή!Δεν ξέρουμε αν αυτή  είναι η quiet luxury εκδοχή του σχεδιαστή  Anthony Vaccarello για τον οίκο Saint Laurent, πάντως για μία ακόμη φορά μας παρέδωσε μία συγκλονιστική συλλογή!

Δες όλο το show εδώ:

 

Φωτογραφίες Reuters

 

Read More

And More