To εκπληκτικό show του Jacquemus σε ένα Σεληνιακό location

Στην Νότιo Γαλλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Arles, προσκάλεσε τους καλεσμένους του ο Jacqumeus για να παρουσιάσει την συλλογή του: “Le Papier” FW22!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

 Έχοντας παρουσιάσει τη συλλογή του «Le Splash» στη Χαβάη, ο Simon Porte Jacquemus τώρα μεταφέρθηκε στα salt mountains στη Νότιo Γαλλία εκτός προγράμματος  fashion week για το νέο του εκπληκτικό show! Celebrities, στιλίστες, συντάκτες, αγοραστές, influencers και πολλοί ακόμη έφτασαν με τρένα στον εκπληκτικό υπαίθριο χώρο, στα αλμυρά βουνά του πάρκου Camargue.

 

 

 

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με ολόλευκες εμφανίσεις, σε συνδυασμό με το σκηνικό της επίδειξης. «Άρχισα να δουλεύω στη συλλογή με την εμμονή να ξαναρχίσω από το τίποτα, σαν μια λευκή σελίδα», είπε ο σχεδιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη του.

 Η σειρά ήταν ένας συνδυασμός casual ενδυμάτων, σε γήινες αποχρώσεις και σχεδίων εμπνευσμένων από τον γάμο, επηρεασμένη από τον επερχόμενο γάμο του σχεδιαστή με τον χρόνια αγαπημένο του, Marco Maestri.

Τα μοντέλα είχαν αξεσουάρ με πέπλα και τούλι, ενώ φορούσαν τα πάντα: από διαφανή φορέματα, μέχρι χαλαρά φανελάκια και παντελόνια. Μαύρα ρούχα, προστέθηκαν για μια νότα αντίθεσης, ενώ οι αποχρώσεις του ιβουάρ διατήρησαν τη συλλογή ισορροπημένη.

 

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images

 

 

 

 

 

Read More

And More