Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019: Οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν (part 2)

Σήμερα συνεχίζουμε τα μαθήματα μόδας που πήραμε από τα catwalks των προηγούμενων μηνών και βλέπουμε άλλες επτά super τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 που μόλις χθες ξεκίνησα να σου παρουσιάζω (ΔΕΣ ΕΔΩ). Τα new trends στην αρχή κάθε σεζόν είναι αρκετά και σίγουρα θέλεις μια μικρή βοήθεια για να ξεκαθαρίσεις τα πιο hot από αυτά.

Εσύ, λοιπόν, που έχεις στιλιστικές ανησυχίες και θέλεις σιγά – σιγά να δημιουργήσεις τη νέα σου γκαρνταρόμπα, όσο ετοιμάζεσαι να βγεις στα μαγαζιά για shopping, τσέκαρε τι είδαμε στα catwalks και τι προτείνουν οι οίκοι και οι σχεδιαστές για να δημιουργήσεις ενημερωμένα outfits. Έτσι, θα είσαι απόλυτα ενημερωμένη και έτοιμη για ποιοτικό shopping.

 

Τεράστια μανίκια

Η μόδα περνάει μία φάση σουρεαλισμού με όγκους και sculpture details να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά catwalks φέτος. Η μεγαλύτερη λοιπόν “έκφραση” αυτής της τάσης είναι τα τεράστια μανίκια. Μία νέα αρχιτεκτονική, λοιπόν, με όγκο που δίνει θεατρικότητα και απόλυτα μοναδική εμφάνιση, εμπνευσμένη από τα 80s κυρίως. Πέρα από τις βάτες, όμως, και τον όγκο στο πάνω μέρος, φέτος άλλαξαν οι φόρμες, με αποτέλεσμα να δούμε και τεράστια μανίκια σε όλο τους το σχήμα.

 

City warriors

Ιππότες από τον μεσαίωνα, αλλά και φουτουριστικές πριγκίπισσες από τον Πόλεμο των Άστρων συναντιούνται φέτος σε μία τάση που δεν θα λέγαμε ότι είναι everyday issue. Ο Louis Vuitton δημιούργησε mini knight φορέματα με statement μανίκια. O Αlexander McQueen φορέματα που σε ταξιδεύουν στο χρόνια των σταυροφοριών, ενώ τα φορέματα του Givenchy δίνουν ένα glam touch σε αυτή την “πολεμική” τάση.

 

Art prints

Τα prints είναι κάτι που θυμόμαστε το καλοκαίρι και σίγουρα δεν είναι μόνο τα floral. Aν είσαι art lover, τότε θα ενθουσιαστείς με αυτήν τη νέα τάση. Χρώμα και λίγο ακόμη… χρώμα σε μία τάση που χρειάζεται αυτοπεποίθηση για να την επιλέξεις σε total look, αλλά δίνει γοητεία καθώς τονίζει την καλλιτεχνική πλευρά σου.

 

Californication

Το αγαπημένο τραγούδι των Red Hot Chili Peppers βρίσκει φέτος την καλύτερη έκφρασή του. Surf life και scuba dress code θα βγουν από την παραλία και θα γίνουν κομμάτια για city cool εμφανίσεις. Υφάσματα νέας τεχνολογίας και fluo details για τα κορίτσια που λατρεύουν την athleisure πλευρά της μόδας.

 

Bελονάκι

Ναι, καλά διάβασες, το αγαπημένο αυτό… εργόχειρο, που όλοι έχουμε στο σπίτι μας από τη μαμά ή τη γιαγιά μας, φέτος είναι huge τάση, αλλά με τον τρόπο που το φορούσε η Jane Birkin σαν φόρεμα ή top. Απόλυτα holiday τάση αν το επιλέξεις σε mini εκδοχή για την παραλία ή σαν φόρεμα το βράδυ στο νησί. Συνδύασέ το με σανδάλια και gold φίνα κοσμήματα.

 

Βoho lace

Η δαντέλα είναι ένα στοιχείο που σπάνια λείπει από τις μεγάλες τάσεις της κάθε σεζόν και φέτος την είδαμε στους οίκους Chanel, Αlberta Feretti και Alexander McQueen σε μία πιο boho εκδοχή με pastel αποχρώσεις. Τέλεια καλοκαιρινή επιλογή για ένα πολυτελές στοιχείο, που όμως αποκτά μία πιο boem εκδοχή και γίνεται everyday chic look.

 

Polka dots

Κλασικά κομψό, το αγαπημένο πουά φέτος γίνεται ακόμη πιο chic πάνω σε διαφάνειες και αποδεικνύεται το απόλυτα ρομαντικό trend της σεζόν. Ένα print που μπορεί να γίνει τα πάντα, από σοφιστικέ και sport, μέχρι απόλυτα urban cool, φέτος οι οίκοι μας το πρότειναν σε μια πιο summer elegant μορφή, που μπορείς να εντάξεις στις θηλυκές εμφανίσεις σου.

Read More

And More