Αποχωρεί η Creative Director του οίκου Chloe

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαν αρχίσει να φουντώνουν κάποιες φήμες στο χώρο της μόδας, σχετικά με την αποχώρηση της Creative Director, Clare Waight Keller, του οίκου Chloe. Ναι, κι εγώ ήμουν η πρώτη που σου το είχα αναφέρει! Ενώ λοιπόν, είχαμε ψιλό-ξεχάσει αυτό το θέμα και μείναμε στο ότι εν τέλη πρόκειται για λανθασμένες πληροφορίες, η ίδια μόλις ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το γαλλικό οίκο.

Η Clare Waight Keller ξεκίνησε να εργάζεται στη Chloe το 2011 και πρόκειται να αποχωρήσει το Μάρτιο του 2017. Η ίδια δήλωσε: “Μετά από 6χρόνια συνεργασίας με το οίκο Chloe θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συναδέρφους για την εξαιρετική που κάναμε μαζί”.

Όπως σου είχα δηλώσει και τότε, μέσα στα πρώτα ονόματα που πρόκειται να την αντικαταστήσουν βρίσκεται η Design Director του οίκου Louis Vuitton και συνεργάτης του Nicholas Ghesquière, Natacha Ramsay-Levi. Η Natacha συνεργάζονταν με τον Ghesquière για μια δεκαετία περίπου στον οίκο Balenciaga, ενώ το βιογραφικό της μετράει συνεργασίες με τους οίκους Acne Studios και Hermés.

Read More

And More