Αχλάδι, μήλο ή κλεψύδρα; Ψώνισε με βάση το σωματότυπό σου!

Το καθημερινό σου ντύσιμο μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη υπόθεση όταν ξέρεις ποια κομμάτια ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα σου. Οι περισσότερες γυναίκες χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες οι οποίες είναι εξής: Αχλάδι (στενή πλάτη και μέση με ανοιχτή περιφέρεια), μήλο (πλούσιο στήθος, κοιλιά και πιο λεπτά πόδια) και κλεψύδρα (λεπτή μέση και έντονες καμπύλες).

Αξιολόγησε λοιπόν το δικό σου σώμα, εντόπισε σε ποια κατηγορία βρίσκεσαι και ψώνισε με βάση τις προτάσεις της fashion editor του Tlife Σοφίας Σούζα για να καλύψεις τις ατέλειες αλλά και να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία!

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν έχεις σωματότυπο αχλαδι, επέλεξε γραμμές Α με τονισμένη μέση, σταθερά υφάσματα στο κάτω μέρος σε ήσυχα χρώματα και παπούτσια με χοντρό τακούνι για να εξισορροπήσεις τη σιλουέτα σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν έχεις σωματότυπο μήλο, δώσε έμφαση στο κάτω μέρος του σώματος που είναι και το δυνατό σου σημείο. Επέλεξε ίσια ή flare παντελόνια ή μίνι φορέματα και φούστες που θα αναδείξουν τα ωραία πόδια σου, μονόχρωμα tops και μπότες.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν τον πολύ θηλυκό σωματότυπο κλεψύδρα, επέλεξε ρούχα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και τονίζουν τη λεπτή σου μέση που είναι και το δυνατό σου σημείο! Προτίμησε ρούχα που αναδεικνύουν τις καμπύλες σου, όπως pencil φούστες, cropped tops και ψηλόμεσα παντελόνια.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More