Η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski έχουν εμμονή με αυτό το top… κι εμείς το ίδιο!

Aν παρακολουθείς τα δύο αυτά fashion girl, τότε έχεις ήδη εντοπίσει ότι έχουν μία εμμονή με ένα τέλειο top που θυμίζει πλεκτό κορσέ. Οι δύο διάσημες φίλες το έχουν συνδυάσει πολλές φορές με το αγαπημένο τους τζιν και το έχουν σε διάφορα χρώματα.

Η Emily φόρεσε το λευκό με λεπτή τιράντα και beige cargo παντελόνι σε μία εμφάνιση , και συνδύασε το κόκκινο με off shoulder σχέδιο με το αγαπημένο της τζιν σε μία άλλη.

Η Bella διάλεξε ένα σε blue απόχρωση με ώμους έξω, και το σέταρε με τζιν παντελόνι και τζιν jacket, ενώ φόρεσε χρυσά κοσμήματα και tiny sunglasses.

Eίναι πλεκτό και έχει έντονα lingerie στοιχεία, αλλά σίγουρα κάνει την διαφορά και τα it girls το έχουν εντοπίσει εδώ και ένα χρόνο. Τόσο περίπου είναι και το διάστημα που δημιουργήθηκε το brand που εκτός από αυτά τα top έχει μία μεγάλη ποικιλία σε sexy κομμάτια που φοράς με τα every day παντελόνια σου. Το Orseund Iris είναι σίγουρα ένα label με άποψη αλλά σίγουρα το ότι το προτιμούν η Bella και η Emily το βάζει αμέσως στον κόσμο της μόδας!

Read More

And More