Το Calvin Klein look της Millie Bobby Brown κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα

Εχθές το βράδυ, η 14χρονη Millie Bobby Brown παρευρέθηκε στα Nickelodeon Kids’ Choice awards, φορώντας ένα costum made Calvin Klein look. Η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει και στην τελευταία καμπάνια του οίκου, επέλεξε ένα σύνολο με… μεγάλη σημασία! Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Stranger Things” φόρεσε ένα denim jacket που στο πίσω μέρος έγραφε τα 17 ονόματα από τα θύματα του Stoneman Douglas High School.

 

Στο μπροστινό μέρος και πάνω από την αριστερή τσέπη είχε τυπωθεί η φράση “never again”, δηλαδή ποτέ ξανά.

Η Millie πήρε το βραβείο της πιο αγαπημένης ηθοποιού, και όταν ανέβηκε στο stage για να το παραλάβει, εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή για να υπενθυμίσει στο κοινό ότι θα χρησιμοποιεί τη φωνή της με σκοπό να φέρει μια θετική αλλαγή στον κόσμο.

Η Bobby Brown δεν είναι η πρώτη που φοράει κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Πριν από λίγο καιρό, η Hailey Baldwin στα iHeartRadio Music Awards, φόρεσε ένα t-shirt με στάμπα “Stoneman Douglas High”, δείχνοντας συμπόνια και υποστήριξη σε όλες της οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους από το μακελειό στο σχολείο στη Φλόριντα, όπου ένας 19χρονος ένοπλος σκότωσε 17 άτομα και τραυμάτισε άλλους 50.

Read More

And More