Bella Hadid: Ιδέες για casual χειμερινό ντύσιμο από ένα supermodel

Bella Hadid αφήνει ήδη το δικό της στίγμα στον χώρο του διεθνούς modeling, με καμπάνιες εκατμμυρίωνς μεγάλων οίκων όπως ο Dior και ο Fendi και περίοπτη θέση σε κάθε πασαρέλα που σέβεται τον εαυτό της. Τα σύνολα της εκτός catwalk είναι η επιτομή το casual, με street style στοιχεία και 90s επιρροές που λατρεύουμε να βλέπουμε.

Αναζητώντας ιδέες για updated casual εμφανίσεις φέτος, που λόγω πανδημίας αυτή είναι και η μεγαλύτερη τάση στο ντύσιμο μας, φυσικά και μελετήσαμε τα look της Bella Hadid, έξω από τα shows της fashion week. Φαρδιά τζιν παντελόνια και cool πανωφόρια, oversized κοστούμια, δερμάτινα παντελόνια και sneakers ή combact boots είναι οι τοπ επιλογές της γκαρνταρόμπας της αυτή τη στιγμή.

Στα outfits της ενσωματώνει πάντα τις τελευταίες τάσεις, με το δικό της προσωπικό στοιχείο και έτσι καταφέρνει να τα κάνει να ξεχωρίζουν, έτσι δεν μπορούμε παρά να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε και εμείς υπέροχες casual εμφανίσεις.

Aς δούμε μαζί κάποιες εμφανίσεις, οι οποίες θα σας κάνουν να θέλετε να αποκτήσετε το μοναδικό τη  στιλ!

Λατρεύει τα cargo ρούχα, παντελόνια ολόσωμες φόρμες και ότι θυμίζει στολή εργασίας γίνεται η δική της αγαπημένη στολή για μέσα στην πόλη. Χακί και μαύρο τα αγαπημένα της χρώματα για αυτό το ύφος ρούχων.

Tζιν παντελόνι με ραφές καφέ ήταν ένα trend που μεσουρανούσε στα 90s και η Bella το φοράει ξανά με το φούτερ ριγμένο στους ώμους.

Τα fleece δεν είναι μόνο για το βουνό και η Bella τα φοράει κάθε μέρα με skinny jean και combat boots.

Tie dye σύνολο ακόμη και μέσα στον χειμώνα, η ιέρεια του street style το επιλεγεί σε κουστούμι και τα αγαπημένα της Dr Martens.

Leather on leather σε ένα σύνολο συνδυάζει με χαριτωμένο πλεκτό και τις λατρεμένες τις μπότες.

Λατρεύει τα χρώματα και τα φοράει μέσα στον χειμώνα με τέλειο τρόπο, εδώ απογειώνει ένα βασικό σύνολο με rainbow jacket.

Ξέρει πολύ καλά την τέχνη του layering και το συνδυάζει άψογα με πανωφόρια, όπως εδώ με δερμάτινο και suede σακάκι φορεμένα τέλεια μαζί.

Oversized κουστούμια που τα φοράει με τον πιο cool τρόπο, συνδυάζοντας τα με colorful πλεκτά και pastel bag.

Γιλέκα μέσα από jacket για androgyne λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά σε ένα σύνολο.

Kαπέλα που φορούσε ο Jamiroquai την δεκαετία του 90, συνδυάζονται με δερμάτινα παλτό και ανδρικά παντελόνια από την Bella Hadid σήμερα.

Τζιν jacket με σακάκι από μέσα και crop jean παντελόνι με λευκές κάλτσες και loafers, για εμφάνιση που κάνει την διαφορά.

Read More

And More