Halloween: Oι πιο επιτυχημένες μεταμφιέσεις των celebrities!

Tο Halloween γιορτάστηκε όλο τo ΣΚ στην Αμερική και οι celebrities βρήκαν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν μερικοί μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ… φαντασία! Eίδαμε απίστευτα κουστούμια και μακιγιάζ που μας τράβηξαν την προσοχή και το Instagram γέμισε με φωτογραφίες που δεν ήξερες ποιος είναι τελικά πίσω από την μεταμφίεση. Ας απολαύσουμε μαζί τις πιο επιτυχημένες προσπάθειες από το Halloween weekend που μας πέρασε.

@haileybieber

H Ηailey Βieber ντύνεται η ηρωίδα από την δημοφιλή σειρά ”Ratched” και επιλέγει μία total vinyl δημουργία για την περίσταση!

@kyliejenner

H Κylie Jenner μεταμορφώνεται σε King Kobra επιλέγοντας ένα κουστούμι του σχεδιαστή Mugler με bustier σε snake print και πράσινη απόχρωση.

@jlo

Madonna ντύθηκε η Jennifer Lopez με το χαρακτηριστικό λυεκό wedding look που φορούσε η Madonna ενώ έγραψε δίπλα στο post της ”Crazy for you” ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της.

@bellahadid

H Βella Hadid μεταμορφώνεται σε Poison Ivy με το look Που είχαμε απολαύσει την Uma Thurman στην  ταινία ”Βatman and Robin” του 1997.

@kendalljenner

Η Kendall Jenner με δερμάτινο σύνολο bustier και κολάν σε μία εμφάνιση που Pamela Anderson φορούσε στην ταινία  Barb Wire την δεκαετία των ’90s

@gigihadid

Εν τω μεταξύ, η Gigi Ηadid γιόρτασε τις πρώτες της αποκριές ως μητέρα μετατρέποντας τον εαυτό της σε χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιού, συνδυάζοντας ένα φουτουριστικό κορμάκι με τα πάνινα παπούτσια που έγιναν sold out μετά το post της.

Read More

And More