Style class

Η Vanessa Paradis παραδίδει μαθήματα γαλλικής κομψότητας

Tην περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία το 46ο ετήσιο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου Deauville. Η εκδήλωση ξεκίνησε την ίδια εβδομάδα με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στην Ιταλία και και οι δύο οργανώσεις επέστρεψαν με εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί, κάτι που μας είχε λήψει!

Στο φεστιβάλ της Βενετίας  τα μεγαλύτερα ονόματα ήταν η Cate Blanchett, η Tilda Swinton και η Vanessa Kirby ενώ στο Deauville ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έκλεψε την΄παράσταση και αυτό δεν ήταν άλλο από την γαλλίδα μουσικό, μοντέλο και ηθοποιός Vanessa Paradis.

Η Paradis, η οποία ήταν πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για το φεστιβάλ Deauville φέτος,  έφερε γαλλική φινέτσα στο κόκκινο χαλί με εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Αmbassandor και μούσα του οίκου  Chanel, όλα τα σύνολα της είχαν την υπογραφή της  Virginie Viard και όλα ήταν συγκλονιστικά!
Το τέλειο εδώ ήταν ότι υπήρχε μία μεγάλη ποικιλία σε στιλ και ύφος με την Vanessa να εμφανίζεται άλλοτε sexy άλλοτε σοφιστικέ, δίνοντας μας πολλές στιλάτες εικόνες, επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για εμφανίσεις ας δούμε τα look της ένα ένα.

Splash

Στην έναρξη του φεστιβάλ με υπεροχο μεταξωτό φόρεμα που είχε peach αποχρώσεις και φτερά στο τελείωμα του ενώ τα παπούτσια της θυμίζουν παραμύθι σε χρυσό χρώμα με bow detail.

Σε επίσημο dinner,  επιλέγει ένα μαύρο embroidered top που το συνδυάζει με μεταξωτή αέρινη κάπα και ίδια φούστα από την συλλογή Cruise 2021 του οίκου μαζί με satin γόβες.

Φανταστικό φόρεμα με βολάν σε γαλάζια απόχρωση και τέλειο fiting από την Couture συλλογή του οίκου Chanel που συνδύασε με pearl κοσμήματα απόλυτα chic.

Για την τελετή λήξης ένα σύνολο με παντελόνι και ντραπέ τοπ που δένει με λαμπερή ζώνη σε μαύρο χρώμα και όλη την πλάτη έξω δίνει στο masculine στιλ ένα νέο ύφος.

Φωτογραφίες Getty

Read More

And More