So sexy

Η νέα συλλογή της Emily Ratajkowski έχει τα φορέματα που θέλουμε στην ντουλάπα μας ΤΩΡΑ

Η Emrata εδώ και κάποιες σεζόν έχει λανσάρει την δική της συλλογή με μαγιό και beachwaer που έχουν μία sexy αίσθηση αφού θέλει να είναι πολύ κοντά στο δικό της στιλ! Φέτος για πρώτη φορά αποφάσισε να δημιουργήσει μία μεταξωτή collection με φορέματα αλλά και top για να έχει μία πιο ολοκληρωμένη συλλογή!Τα πρώτα δείγματα είναι ήδη στο instagram της και τα φορέματα της νέας σειράς είναι must have!

Kρουαζέ πουά φόρεμα σε berry απόχρωση που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και είναι μία κλασικά κομψή επιλογή για όλες τις εποχές.

Ένα mix & match σχέδιο με leopard στοιχεία, κοραλλί απόχρωση και δέσιμο στον ώμο για sexy chic εμφάνιση στην πόλη τώρα που γυρίσαμε απο τις διακοπές αλλά έχεις ακόμη summer mood!

Πουά φόρεμα σε a line γραμμή με όλη την πλάτη ανοιχτή και υπέροχη απόχρωση, μπορεις να το φορέσεις και με sneakers και με πέδιλα που έχουν medium heel. Απλά τέλειο!

Kαι μία ξεκαθαρα sexy επιλογή με ανοιχτή πλάτη και neon prints που αγκαλιάζει τις καμπύλες της και αποτελεί μία πρόταση για street style εμφάνιση συνδυασμένο με sneakers, για να την διαφορά όσο ο καιρός είναι ακόμη καλοκαιρινός!

Φωτογραφίες @inamoratawoman

Read More

And More