Oι πιο ωραίες φωτογραφίες που είδαμε αυτή την εβδομάδα στο instagram!

Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης και εδώ στο Tlife θέλουμε να σου κρατάμε συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο!Έχουμε λοιπόν καθιερώσει ένα απολαυστικό θέμα, κάθε Σάββατο, που μπορείς να χαζέψεις αλλά και να εμπνευστείς. Μέσα από το instagram διαλέγουμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες που ανέβασαν οι διάσημες, μέσα στην εβδομάδα και ενώ βλέπουμε ωραία σύνολα παίρνουμε και στιλιστικές ιδέες από τις εμφανίσεις τους.

Ετοίμασε το καφεδάκι σου και πάμε μαζί μια στιλάτη βόλτα στον κόσμο των celebrities!

@stam_tsimtsili

H Σταματίνα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της εκπομπής της αλλά παραμένει σε καλοκαιρινό mood όπως γράφει παρόλο που μπήκαμε στον Σεπτέμβριο, και κρατάει ένα καλοκαιρινό look με τζιν σορτάκι και crop top που έχει volume μανίκια συνδυασμένο με σανδάλια.

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni είχε επέτειο γάμου και βγήκε για ρομαντικό δείπνο με τον Fedez και φόρεσε ένα μίνι μωβ φόρεμα με φτερά στο κάτω μέρος και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

@kimkardashian

Η Kim φόρεσε κάποια vintage κομμάτια Mugler που της έστειλε ο αγαπημένος της φίλος και σχεδιαστής και πόζαρε στο instagram δίνοντας μας μερικά τέλεια σύνολα όπως αυτό το nude maxi φόρεμα με sculpture κορσέ και διαφάνεια.

@oliviapalermo

H ιταλίδα blogger εμφανίστηκε με ένα τέλειο satin σύνολο σε powder ροζ χρώμα -πουκάμισο και φούστα- που συνδύασε με flat leopard mules και μας δείχνει πόσο τέλεια συνδυάζονται αυτά τα δύο!

@ana_d_armas

Η Αna de Armas ανέβασε μία σκηνή από την ολοκαίνουργια ταινία του James Bond όπου πρωταγωνιστεί και την βλέπουμε μαζί με τον Daniel Graig σε ένα bar όπου την βλέπουμε να φοράει ένα υπέροχο φόρεμα με open back σχέδιο δείχνοντας μας ότι το πιο sexy σημείο είναι η πλάτη.

@chrismpo

Η πανέμορφη Xριστίνα Μπόμπα σε χαλαρή διάθεση με leopard ολόσωμη φόρμα μας δείχνει πως αυτό το αγαπημένο print μπορεί να έχει και την casual εκδοχή του!

@vikykaya_

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται για την πρεμίερα του GNTM την Δευτέρα και ανέβασε μία τέλεια φωτογραφία που φοράει ένα κρουαζέ μεταξωτό φόρεμα σε μπεζ χρώμα που της πάει πάρα πολύ και μας αρέσει και εμάς σαν chic επιλογή αν θα πηγαίναμε σε ένα κάλεσμα, ποτό ή σε γάμο!

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τρέιλερ για την νέα της εκπομπή που θα ξεκινήσει στον Αlpha φόρεσε ένα τέλειο cargo παντελόνι σε μπεζ χρώμα!Μας αρέσει που το συνδύασε με μεταλλικά πέδιλα και λευκό top και μας δίνει ιδέα για φθινοπωρινό σύνολο.

@kylieminogue

Η Kylie Minogue παραμένει απόλυτα sexy στο 50 και φορώντας αυτό το disco σύνολο στο instagram μας το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο! Τα αξεσουάρ που ολοκληρώνει το σύνολο της είναι απόλυτα φετίχ: ένα leg bracelet και ένα γάντια στο ίδιο ύφος απογειώνουν το look.

@gigihadid

Η Gigi Hadid ανέβασε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της μετά την πρώτη φορά που…έριξε το instagram και τώρα φοράει ένα τζιν που αφήνει ανοιχτό για να δούμε την κοιλίτσα της συνδυασμένο με φανελάκι και λεπτά χρυσά κοσμήματα δείχνοντας πολύ πολύ όμορφη!

Read More

And More