Ποια διάσημη φόρεσε πρώτη το λευκό Gucci top που είδαμε στο catwalk του οίκου στο Μιλάνο λίγες μέρες πριν;

Το πολυαναμενόμενο show της χρονιάς έγινε λίγες μέρες πριν στο Μιλάνο. Ο οίκος Gucci παρουσίασε την πρώτη συλλογή του νέου σχεδιαστή Sabato De Sarno με μία εμφανή στροφή στο στιλ του οίκου. Άλλωστε αυτό ήταν και το ζητούμενο μετά την απομάκρυνση του Alessandro Michele! To quiet luxury επικρατεί παντού και το είδαμε να κυριαρχεί και στην ολοκαίνουργια Gucci συλλογή που παρέδωσε ο De Sarno!

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Ανάμεσα στο runway look ξεχώρισε ένα embellished λευκό top με open back σχέδιο συνδυασμένο με τζιν που 3 μέρες μετά το show το φόρεσε μία διάσημη και ambassandor του οίκου!

Photo by Stefania D’Alessandro/Getty Images

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain)

Η Jessica Chastain που  πρωταγωνιστούσε στην τελευταία  jewelry campaign του οίκου που είχε υπογράψει ο Alessandro Michele, φωτογραφήθηκε χθες στο Μιλάνο με το Gucci top και βεβαίως τράβηξε όλα τα βλέμματα! Η ηθοποιός το συνδύασε με tailored μαύρο παντελόνι και chain bag από την νέα συλλογή σε berry χρώμα από croco δέρμα. Η νέα συλλογή της Gucci είχε πολλά φορέσιμα σύνολα, ρούχα και κομμάτια που άνετα υιοθετείς και σε every day στιγμές πέρα από statement εμφανίσεις.

Κεντρική Φωτογραφία: Reuters

Read More

And More