Ψήφισε την πιο καλοντυμένη celebrity του 2018!

Έφτασε η στιγμή να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθούμε τις πιο stylish στιγμές του 2018! Συγκεκριμένα, γυρνάμε το χρόνο πίσω, τσεκάρουμε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις ξένων celebrities σε red carpet, event και street style και φυσικά ψηφίζουμε την πιο καλοντυμένη, βάση του προσωπικού μας γούστου!

Εγώ, που λες, διάλεξα για σένα όλες τις εμφανίσεις που άξιζαν την προσοχή μας από την περασμένη χρονιά, πρόσθεσα σημαντικές πληροφορίες για το στιλ της κάθε διάσημης και από εκεί και πέρα το αφήνω πάνω σου να βγάλεις τη νικήτρια. Ποια, λοιπόν, είναι η σταρ που θα λάβει το βραβείο της πιο καλοντυμένης για το 2018; Μετακινήσου προς τα κάτω, δες αναλυτικά και ψήφισε…

 

Zendaya

Η Zendaya ρισκάρει, της αρέσει να τολμάει να δοκιμάζει εντελώς ξεχωριστά στιλ. Συχνά τη βλέπουμε με άλλα μαλλιά και εντυπωσιακά ρούχα σε ladylike style, ενώ στις casual εμφανίσεις της επιλέγει να διατηρήσει το cooleness της ηλικίας της. Σε αυτήν την εμφάνιση που έκανε στο πάρτι του Vanity Fair επέλεξε μια Michael Kors δημιουργία.

 

Margot Robbie

Είναι από τις πιο νέες ambassadors του οίκου Chanel και οι εμφανίσεις της είναι πάντα άψογες. Η αναγνωρισιμότητα που έλαβε έπειτα από τις επιτυχημένες ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, μας έδωσε τη δυνατότητα να τη βλέπουμε σε ακόμα πιο πολλές δημόσιες εμφανίσεις και να ανακαλύπτουμε το κομψό της στιλ. Σε αυτήν την έξοδο φοράει total look Chanel.

 

Rihanna

Η Rihanna με το μοναδικό και εκκεντρικό της στιλ έχει επηρεάσει πολλές κοπέλες. Πότε glam και πότε cool, πάντα με sexy πινελιές που την μεταμορφώνουν στην απόλυτη femme fatale. Σε αυτήν την εμφάνιση επέλεξε total denim look και από μέσα φόρεσε ένα λευκό lace body από τη δική της συλλογή.

 

Victoria Beckham

Πάντα κομψή και με αψεγάδιαστο στιλ. Η σχεδιάστρια αγαπάει τις χαλαρές γραμμές κι έχει τεράστια αδυναμία στα κοστούμια. Όλα της τα outfits σετάρονται με minimal αξεσουάρ και διαχρονικά κοσμήματα.

 

Kendall Jenner

Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο για το 2018 σύμφωνα με το Forbes. Άραγε θα βγει και η πιο καλοντυμένη διάσημη για το 2018; Πάντως η Kendall ξέρει πως να ντύνεται σε casual περιστάσεις σύμφωνα με την ηλικία της, αλλά και πως να κλέβει την παράσταση στα red carpets. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στα CFDA Awards στα οποία η Jenner φόρεσε ένα levander Alexandre Vauthier Couture φόρεμα με φτερά.

 

Bella Hadid

Στα περσινά βραβεία που είχαμε κάνει, είχαμε επιλέξει μια red carpet εμφάνιση της Bella Hadid. Αυτήν τη φορά διαλέξαμε ένα πιο urban chic, ένα στιλ δηλαδή που αντιπροσωπεύει το μοντέλο. Ένα κύριο στοιχείο των look της είναι το ’90s vibe που της αρέσει πολύ.

 

Millie Bobby Brown

Είναι το κορίτσι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τη σειρά “Stranger Things”. Η Millie μετά από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο κατάφερε να γίνει μούσα πολλών σχεδιαστών και μοντέλο διάσημων οίκων. Το στιλ της ξεχωρίζει ακόμα και στα red carpet, όπως σε αυτήν την εμφάνιση που επέλεξε ένα βελούδινο Rosie Assoulin look.

 

Emma Stone

Η Emma αγαπάει το vintage και timeless στιλ, κάτι που αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Σε αυτήν την red carpet περίσταση στις Κάννες αποφάσισε να βάλει ένα Lois Vuitton φόρεμα, μιας και είναι ambassador του διάσημου οίκου.

 

Cate Blanchett

Έχει επιστρέψει δυναμικά και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις red carpet εμφανίσεις της. Η Cate στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας “A Star Is Born” φόρεσε ένα βελούδινο φόρεμα με feathers στου ώμους από τον οίκο Armani Prive. Το look της θυμίζει ξεκάθαρα το παλιό Χόλιγουντ.

 

Naomi Watts

Οι midi γραμμές είναι η αδυναμία της και οι sophisticated sexy λεπτομέρειες αναπόσπαστο στοιχείο των εμφανίσεών της. Η Naomi απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο Φεστιβάλ της Βενετίας με ένα Dolce & Gabbana φόρεμα με μεταλλικά στοιχεία.

 

Hailey Baldwin

Η Hailey είναι το κορίτσι που μεγάλωσε στα red carpets αφού και οι δύο της γονείς είναι διάσημη. Η γυναίκα του Justin Bieber έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και effortless style στις καθημερινές εμφανίσεις, ενώ στο κόκκινο χαλί είναι πάντα τόσο glam και εντυπωσιακή, όπως και με αυτό το πράσινο sparkly φόρεμα.

 

Rosie Huntington – Whiteley

Κάθε street style εμφάνιση της Rosie είναι ένα στιλιστικό μάθημα. Η ίδια σε ένα fashion show επέλεξε να μας δείξει τη σύγχρονη μορφή της Σταχτοπούτας, αφού φόρεσε ένα light blue Monse φόρεμα που της ταίριαζε απίστευτα σε συνδυασμό με κόκκινες γόβες και εντυπωσιακά κοσμήματα.

 

Nicole Kidman

Μας έχει συνηθίσει στα midi φορέματα και στις ladylike γραμμές, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν γενικά το στιλ της. Στην πρεμιέρα της ταινίας “Destroyer” όμως, αποφάσισε να κάνει μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση αφού φόρεσε ένα off white κοστούμι Bottega Veneta, δημιουργώντας ένα masculine chic σύνολο.

 

Gigi Hadid

Ξέρει να ντύνεται και να μας εντυπωσιάζει. Η Gigi Hadid δημιουργεί super stylish που την βάζουν άμεσα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. Η ίδια έχει αδυναμία στα sparkly στοιχεία και αυτό φαίνεται από αυτήν την εμφάνιση που επέλεξε μια λαμπερή jumpsuit με κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια.

 

Blake Lively

Έχει μπει δυναμικά στο fashion game κι έχει κάνει ένα απρόσμενο update στο στιλ της. Toν τελευταίο καιρό εμφανιζόταν συνεχώς με κοστούμια (λόγω του ρόλου της στην ταινία “A Simple Favor”), αλλά η αγάπη της για τα φορέματα δεν μειώθηκε ποτέ. Μάλιστα, σε αυτήν την εμφάνιση επέλεξε ένα Dior φόρεμα με sparkly γόβες που την έκαναν να μοιάζουν με σύγχρονη πριγκίπισσα.

 

Priyanka Chopra

Ο γάμος της με τον Nick Jonas απασχόλησε όλα τα μέσα με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να την ακολουθεί παντού κι εμείς να βλέπουμε τα πολύ όμορφα σύνολα που φοράει. Σε αυτήν την εμφάνιση η ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των fan της και του αγαπημένου της με τον feather φόρεμα Μarchesa σε strapless γραμμή στο pre wedding party της.

 

Zoe Kravitz

Είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο με καλλιτεχνική φλέβα. Η Zoe εκτός από ηθοποιός, είναι μούσα και του Saint Laurent με πολλές εμφανίσεις της να έχουν επιμεληθεί αποκλειστικά από τον οίκο. Βέβαια αυτή η ωραία εμφάνιση με το off shoulder φόρεμα φέρει την υπογραφή του οίκου Gabriela Hearst.

 

Sarah Paulson

Είναι μια από τις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς με πολύ ξεχωριστό στιλ και vibe. Της αρέσουν οι ladylike γραμμές και τα edgy στοιχεία, ενώ σπάνια θα τη δεις με ένα συμβατικό στιλ. Αυτή η εμφάνιση με το ροζ σακάκι και τη full skirt μας αρέσει γιατί δείχνει την αδυναμία της στο χρώμα. Η ίδια επέλεξε να σετάρει τα ρούχα της με ασημένιες γόβες.

 

Kaia Gerber

Είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο που περπατάει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων και στα Couture Shows. Η Kaia Gerber έχει ένα αρκετά νεανικό στιλ στις καθημερινές της εμφανίσεις, ενώ στα red carpets επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν τη δυναμική προσωπικότητά της. Στο κόκκινο χαλί των Fashion Awards έκανε την εμφάνισή της με δημιουργία Alexander McQueen την οποία συνδύασε με μαύρα πέδιλα και velvet clutch.

 

Meghan Markle

H Δούκισσα του Sussex κατάφερε να κεντρίσει περισσότερο το στιλιστικό μας ενδαφέρον, σε σχέση με την Kate Middleton. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση που είναι και από τις αγαπημένες μας, αποφάσισε να φορέσει ένα midi πλισέ φόρεμα Club Monaco με color block στοιχεία και επέλεξε να τονίζει τη μέση της με μια μαύρη ζώνη.


Read More

And More