Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτήν την εβδομάδα!

Μένουμε σπίτι και μένουμε ασφαλείς! Οι γιορτές αυτές θα είναι διαφορετικές, αλλά σύντομα, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας. Τα social media και ειδικά το Instagram, μας ενημερώνει και μας χαλαρώνει με ωραίες εικόνες αλλά και προτάσεις για ντύσιμο, μαγειρική, διακόσμηση και όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε όσο μένουμε μέσα.

Οι διάσημες δεν σταματούν να μας κρατάνε παρέα με τα Post τους και να μας δίνουν ωραίες ιδέες για εμφανίσεις. Ευκαιρία λοιπόν να απολαύσουμε μαζί τα πιο ωραία σύνολα που είδαμε αυτή την εβδομάδα και γιατί όχι να πάρουμε ιδέες για στιλάτα look στις γιορτές!

Η ΄Eλενα Χριστοπούλου βάζει μεταλιζέ φόρεμα με μπότες και δίνει το σήμα για το φετινό look στο ρεβεγιόν.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει τζιν ολόσωμη φόρμα και με τις κόκκινες γόβες απογειώνει το casual style της και μας δίνει έμπνευση για denim εορταστικά look.

H Βίκυ Καγιά δίνει στο σακάκι της ένα update, βάζοντας μία λεπτή ζώνη και αλλάζοντας του shape με μία απλή κίνηση.

Η Olivia Palermo ξέρει ότι ένα όμορφο παλτό αρκεί. Ειδικά τον χειμώνα είναι το άλφα και το ωμέγα στην εμφάνιση μας. Επιλέγει ασπρόμαυρο με bell μανίκια και κάνει την διαφορά.

Η Jennifer Lopez με το απόλυτο athleisure σύνολο, φόρμες σε τέλεια απόχρωση και κρίκους για sexy detail.

Η Chiara Ferragni κάνει χριστουγεννιάτικο shopping με πλεκτό σύνολο: σορτσάκι και μπλούζα, ενώ για να παράμεινει ζεστή επιλεγεί ένα teddy coat.

H Τamta κρατάει ένα cute στιλ κάτω από το δέντρο με bold color φόρμα και stylish αθλητικά παπούτσια.

Η Genevieve Majari διαλέγει ένα masculine σύνολο και το συνδυάζει με statement κοσμήματα και loafers, για όσες λατρεύουνε τα κουστούμια!

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή ”ορκίζεται” στα τζιν και τα συνδυάζει με μεταξωτά top κάνοντας τα να δείχνουν πολύ chic.

Η Μαίρη Συνατσάκη με τέλειο maxi φόρεμα που έχει βολάν και floral σχέδια μας αποδεικνύει ότι τα αέρινα φορέματα  δεν έχουν εποχή.

Read More

And More