THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Kim Kardashian στο πάρτι του Olivier Rousteing φόρεσε ένα crop top και μια sparkly ψηλόμεση φούστα του οίκου Balmain.

Η Charlize Theron εμφανίστηκε με ένα total red look του οίκου Givenchy.


© Splash / Ideal Image

H Priyanka Chopra σε μια street style εμφάνιση επέλεξε ένα floral playsuit το οποίο συνδύασε με nude γόβες.


© Splash / Ideal Image

Η Gigi Hadid φόρεσε το απόλυτο denim look με βασικό κομμάτι ένα τζιν παντελόνι, σιέλ πουκάμισο, slippers και ιδιαίτερα sunglasses.


© Splash / Ideal Image

H Jennifer Aniston φόρεσε ένα printed dress Proenza Schouler το οποίο συνδύασε με πέδιλα Aquazzura και σκουλαρίκια Jennifer Meyer.


© Splash / Ideal Image

Η Alessandra Ambrosio σε μια σούπερ cool εμφάνιση προτίμησε ένα loose crop jeans, ένα απλό t-shirt και flat σανδάλια.


© Splash / Ideal Image

Η Karlie Kloss φόρεσε ένα total white look και ολοκλήρωσε με ένα χακί bomber jacket και ankle boots Gucci. Κάνει λίγο κρύο, βλέπεις, εκεί που μένει.


© Splash / Ideal Image

H Eva Longoria επέλεξε ένα σατέν wrap dress με floral μοτίβο της σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg. Το συνδύασε με μεταλλικά πέδιλα.


© Splash / Ideal Image

Η Kate Middleton φόρεσε ένα κλος φόρεμα Emilia Wickstead σε λιλά χρώμα και ολοκλήρωσε με ένα κόκκινο clutch και neutral γόβες.


© Splash / Ideal Image

Η Jenna Dewan φόρεσε ένα λευκό φόρεμα Temperley London σε ρομαντικό ύφος, σε συνδυασμό με μαύρα αξεσουάρ.

Κράτα το

Read More

And More