Εκπτώσεις: -50% σε επώνυμα προϊόντα!

Aπό τις 9/1 μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από τα ιταλικά brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Falconeri! Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν, αλλά it’s still shopping time!

Η εταιρία Calzedonia σας προτείνει να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με stylish Legwear κομμάτια σε μοναδικές τιμές (έως -50% σε κάλτσες, καλσόν και leggings). Επιπλέον, στα καταστήματα Intimissimi μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας sensual, σουτιέν, σλιπ, lingerie αλλά και μοναδικά body με εκπτώσεις – 30%. Ανακαλύψτε τις συλλογές Knitwear, Easywear αλλά και την αντρική συλλογή με το μοναδικό σοφιστικέ ύφος της Intimissimi!

Αν θέλετε ένα pop look, μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα Tezenis, όπου και θα βρείτε -30% έκπτωση σε όλη τη Fall/Winter συλλογή και -50% σε επιλεγμένους κωδικούς από τις γυναικείες σειρές Knitwear και Easywear.

Τέλος, στα καταστήματα Falconeri μπορείτε να βρείτε μοναδικές εκπτώσεις -20% σε όλη τη συλλογή Fall/Winter 2016 (εξαιρούνται οι basic κωδικοί που παραμένουν στη συλλογή και την ερχόμενη σεζόν). Ρούχα και αξεσουάρ, ιδανικά για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής, φορέσιμα, με μοντέρνο μίνιμαλ ντιζάιν, ζεστές φυσικές υφές με έμφαση στο κασμίρ και σοφιστικέ αποχρώσεις.

Read More

And More