Η εμφάνιση της Selena Gomez σχολιάστηκε αρνητικά από αυτόν το διάσημο σχεδιαστή

Η εμφάνιση της Selena Gomez σχολιάστηκε αρνητικά από αυτόν το διάσημο σχεδιαστή | tlife.gr

Σύμφωνα με πρόσφατα νέα, φαίνεται πως ο Stefano Gabbana, ο ένας από τους δύο σχεδιαστές του οίκου Dolce & Gabbana, έχει κάποιο πρόβλημα με τη Selena Gomez, και οι fans της τραγουδίστριας δεν είναι χαρούμενοι για αυτό.

Κάνοντας ένα σχόλιο στο instagram σε μια φωτογραφία που απεικονίζει τη Selena να φοράει πέντε φορές ένα διαφορετικό κόκκινο φόρεμα, έγραψε: “È proprio brutta!”, που σημαίνει: “Είναι πραγματικά άσχημο”.

Μερικοί υπερασπίστηκαν τον σχεδιαστή, εξηγώντας ότι θα μπορούσε να μιλάει για τα φορέματα και όχι για τη Selena, αλλά όταν κάποιος απάντησε: “Μοιάζει με Pomeranian σκύλο”, ο Gabbana απάντησε: “Χαχαχαχαχαχα είναι αλήθεια αχαχαχαχα”.

Οι fans της Selena ανταποκρίθηκαν άμεσα, αποκαλώντας τον σχεδιαστή ως “μισογύνη” και “ζηλιάρη”. Κάποιος έγραψε: “Είσαι τόσο περίεργος! Είναι πολύ διασκεδαστικό να προσβάλλεις ανθρώπους;”, ενώ ένας άλλος είπε: “Ως σχεδιαστής, πρέπει να υποστηρίζεις όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και να μην τους προσβάλλεις! Αυτό είναι απλά αηδιαστικό”.

Ο 55χρονος σχεδιαστής είναι ένας αρκετά αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, μιας και στο παρελθόν έχει σχολιάσει αρνητικά δημοσίως την Miley Cyrus, την Kate Moss και την Chrissy Teigen. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το τι εννοούσε με αυτό το σχόλιο, αλλά καλό θα ήταν τα δημόσια πρόσωπα να μην κάνουν αρνητικές δηλώσεις για άλλους μέσω των social media.

READ more