Emily Ratajkowski: Πως καταφέρνει και έχει αυτό το sexy & stylish στυλ

Γνωστή για το σέξι κορμί της, συχνά ποζάρει με τα μικροσκοπικά μαγιό της με τα likes να πέφτουν βροχή. Ωστόσο, ρίχνοντας μία ματιά στα street style looks που κάνει όταν βγάζει βόλτα τον σκύλο της στην Νέα Υόρκη, βλέπουμε πως η Εmrata το…έχει!Έχει μετατρέψει τους δρόμους της Νew York σε πασαρέλα, γιατί κάθε της εμφάνιση αποτελεί και ένα stylish class, για το cool street style πάντα με sexy details που την χαρακτηρίζουν.

Ποδηλατικές βερμούδες, φορέματα με sneakers, φαρδιά παντελόνια με crop τοπ, floral φορέματα, jean και sexy μπλούζες είναι τα look που επιλέγει για τις πρωινές της εμφανίσεις. Το διάσημο κορίτσι της μόδας και μοντέλο μάς χαρίζει μια σειρά από looks που το καθένα αποτελεί οδηγό του πώς να υιοθετήσουμε το sexy & stylish στυλ της.

Εffortelss, δροσερό και πάντα με το sexy twist είναι το style της Εmrata η οποία μπορεί να επιλεγεί tiny bikini για το instagram της, αλλά στο γάμος της πήγε με ένα κουστούμι… Ζara αφήνοντας τους πάντες άφωνους!Ως μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας, η Ratajkowski είναι διαρκώς εν κινήσει και, ως εκ τούτου, οι επιλογές της θα πρέπει να είναι απόλυτα σωστές λειτουργικές και εντυπωσιακές.

Όταν δεν περπατά στην Νέα Υόρκη και είναι καλεσμένη σε events, κρατάει ένα αισθησιακό ύφος και προτιμά κυρίως φορέματα και εδώ πάντα έχει τον μαγικό τρόπο να αποπνέει πάντα το sexy & stylish mood.Πάμε να δούμε τι επιλέγει, τι styling tips μας δίνει και κυρίως πως τα καταφέρνει, μέσα από ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Το shorts μπορεί να γίνει και event look αρκεί να το συνδυάσεις με ένα tailored top σε total b lack και να ολοκληρώσεις με lace up πέδιλα.

Μία midi φούστα αποκτά sexy ύφος αν την συνδυάσεις με crop top μεγάλη ζώνη κρίκους και minimal πέδιλα. Προυπόθεση εδώ να έχει τέλεια εφαρμογή πάνω σου όλα το σύνολο.

Κίτρινο αντί για μαύρο, σίγουρα για τις βραδινές εμφανίσεις το μαύρο χρώμα κρατάει τα σκήπτρα αλλά η Emrata τολμά και πιο έντονα χρώματα όπως το κίτρινο σε ένα satin sexy φόρεμα και μας δίνει μαθήματα style.

Το leopard πηγαίνει τέλεια με λευκό και αν το λευκό είναι ένα skinny λευκό jean τότε δες πως το συνδυάζει η Emrata για ένα consert look με κόκκινα μποτάκια με χρυσά δαχτυλίδια.

Ένα maxi φόρεμα σε nude απόχρωση που αγκαλιάζει το σώμα γίνεται so sexy όσο και ένα mini αρκεί να αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες σου και να το συνδυάσεις με metallic πέδιλα και large σκουλαρίκια.

Καρό σύνολο για cute καλοκαιρινή εμφάνιση, πορτοκαλί χρώμα που κολακεύει τις καστανές με crop top που αφήνει ακάλυπτη και την πλάτη, συνδύασε το με  λευκά μποτάκια μία πολύ ωραία πρόταση για city look.

Η ποδηλατική βερμούδα γίνεται σύνολο πόλης και η Εmrata το συνδυάζει άψογα με blazer σε μπεζ χρώμα λευκό tiny top και mules.Μία τέλεια εκδοχή της ποδηλατικής βερμούδας που μας αρέσει πάρα πολύ.

Τα φορέματα πόλης είναι η αδυναμάι της και έχει πάρα πολλά σε πάρα πολλές εκδοχές, εδώ ενα tank dress με κουμπιά που συνδύασε με snake τσάντα και sneakers που είναι μία τέλεια καλοκαιρινή πρόταση.

Ενώ εδώ επιλέγει mini φόρεμα σε pastel απόχρωση με τετράγωνο κόψιμο στο πάνω μέρος για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Το μαγιό γίνεται top όπως μόνο Εmrata μπορεί να το συνδυάσει, με μαύρο παντελόνι στο οποίο έχει δέσει και τα πέδιλα της ενώ ένα long πανωφόρι από πάνω δίνει dynamic τόνο στην εμφάνιση.

Το λευκό mini φόρεμα μπορεί να αντικαταστήσει το litlle balck dress και να έχεις μία sexy εμφάνιση όπως η Εmrata. Καθόλου ντεκολτέ αλλά άψογα πόδια που τονίζει ακόμη περισσότερο με τα σωστά lace up πέδιλα της.

Ενα κουστούμι σε oversized γραμμή που συνδύασε με ένα μαύρο ασύμμετρο tοπ και square toe mules για μία επίσημη εμφάνιση.Ενώ όλο το σύνολο είναι σε loose γραμμή το αποτέλεσμα είναι so sexy.

Τα φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια επίσης είναι από τα αγαπημένα της και τα φοράει συχνά στις βόλτες της είτε με crop tops είτε με blazers είτε με καμπαρντίνα όπως εδώ δίνοντας μας tips για city style.

Read More

And More