Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Γεια σας! Aγόρασα αυτή την τσάντα. Θέλω να τη φορέσω τώρα το χειμώνα αλλά το χρώμα της (cream) με έχει προβληματίσει.. με τι χρώμα πανωφόρι, παπούτσια?

Απάντηση
Φίλη μας τώρα τον χειμώνα θα την κρατήσεις με cream γκιρ καφέ και τζιν σύνολα για το πρωί, απέφυγε να την κρατήσεις με total black και το βράδυ να την συνδυάσεις με μαύρα μποτίακι προτίμησε nude αποχρώσεις.

Ερώτηση
Γειασας! Αρχές Ιανουαρίου πρέπει να παραστώ σε ένα γάμο που θα γίνει Σάββατο απόγευμα.
Έχω επιλέξει να φορέσω ένα μαύρο στενό φόρεμα που φτάνει μέχρι πάνω από το γόνατο με αρκετά ανοιχτό ντεκολτέ και μαύρες κλασικές γόβες. Ήθελα να σας ρωτήσω τι αξεσουάρ να διαλέξω και πως να κάνω τα μαλλιά μου (είναι πολύ μακριά και καστανά). Να διαλέξω χρυσά ή ασημένια αξεσουάρ;; Μπορώ να βάλω και κολιέ και σκουλαρίκια;; Θα μπορούσα να βάλω κάποιο κολιέ σε πιο ethnic στυλ;;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας απόφυγε κατι στο ντεκολτέ σου και πρόσθεσε ή σκουλαρίκια χρυσά ή ενα μεγάλο χρυσό βραχιόλι. Τα μαλλιά σου αφού είναι πολύ μακριά χτένισε τα σε χαλαρούς κυματισμούς κάτι φρέσκο και απλό.

Ερώτηση
Καλησπέρα, συγχαρητήρια για την στήλη σας. Στις 26 Δεκεμβρίου θα παρευρεθώ σε γάμο. Θα φορέσω total white look (ψηλόμέση παντελονα-δαντελένιο τοπ) και μπορντό γόβες.Τι χρώμα πανωφόρι ταιριάζει καθώς επίσης κ τι χρώμα τσαντάκι; Ευχαριστώ

Απάντηση
Θα ταίριαζε ακόμη και μαύρο και σε τσαντάκι να κρατήσεις κάτι σε χρώμα με print στα χρώματα του συνόλου σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα, έχω ένα σχεδόν ίδιο σορτσάκι με αυτό που σας επισυνάπτω αλλά σε πετρόλ. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το εάν μπορώ να το αξιοποιήσω την Πρωτοχρονιά και αν ναι με τι από πάνω, καλσόν, μακιγιάζ και μαλλιά (είμαι 19 χρονών, ύψος 1.69 και 56 κιλά,καστανή). Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Mπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο σαν αυτό της φωτό και overknee boots για ένα 70’s chic styling. Αν θες να βάλεις καλσόν πρόσοχή να μην γυαλίζει (αν είναι στο χρώμα του δέρματο αν μπορείς απόφυγε το). Κάνε ίσια τα μαλλιά σου και τόνισε τα μάτια σου, ενώ σε πανοφώρι προτίμησε ένα fur jacket και κράτα small chain bag.

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι στα 38 και σκέφτομαι να πάρω ενα ζευγάρι αρβυλάκια σε πούρο χρώμα. Τι λέτε? Αρμόζουν στην ηλικία μου?

Απάντηση
Εννοείται τα αρβυλάκια είναι must have και το χρώμα που μας περιγράφεις πολύ ωραίο. Πρόσεχε απλά να μην είναι βαριά και να μην έχουν πολύ όγκο σε σχέση με την γάμπα σου.

Ερώτηση
Καλήμερα σας λέγομαι Μαρία είμαι 56 χρονών, έχω ύψος 1.68 και κιλά 63. Αγόρασα πρόσφατα μπορντό midi pencil φούστα με ίδια μπορντό μπλούζα και το συνδυάζω με μαύρα ankle boots. Οι γάμπες μου ειναι κανονικές μόνο στο κάτω μέρος δεν ειναι τόσο λεπτές. Τι καλτσόν να φορέσω για να δείχνει λεπτό το πόδι μου με τα μποτάκια;

Απάντηση
Φίλη μας με καλσόν πολύ καλής ποιότητας στο χρώμα του δέρματος που δεν γυαλίζει, εκτός αν θες να τα φορέσεις χωρίς που είναι και το πιο σωστό. Απόφυγε οπάκ μαύρο ή οτιδήποτε με σχέδια.

Ερώτηση
Το καλοκαίρι αγόρασα ένα τζιν γιλεκάκι το όποιο ευχαριστήθηκα πολύ, πείτε μου όμως τώρα χειμώνα πως θα μπορούσα να το συνδυάσω; Υπάρχουν ιδέες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.

Απάντηση

Μπορείς και τώρα να το χαρείς με πουκάμισο και ίσιο ανδρικό παντελόνι σε ένα look θυμίζει λίγο κολέγιο για πρωί στην πόλη. Απόφυγε συνδυασμούς με τζιν παντελόνι.


Ερώτηση

Καλησπέρα! Για 2η φοράθα ήθελα τη γνώμη σας!!!! Έχω πάρει ένα ζευγάρι μπορντό μποτάκια λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο με μονοκόμματο τακούνι. Πως μπορώ να το φορέσαω; Και με τι χρώμα ρούχων ταιριάζει το μπορντό; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας το μπορντό είναι πολύ ωραίο σε συνδυασμό με γκρι και λευκό- μπορείς λοιπόν να το συνδυάσεις με γκρι τζιν για τις πρωινές σου βόλτες αλλα και λευκά θηλυκά σύνολα για το βράδυ.

And More