Φέτος το άνετο sneaker και το all-day μποτάκι είναι … πιο επίκαιρα από ποτέ

Oι νέες συνθήκες λόγω πανδημίας αλλά και η ανάγκη για άνετο και ευέλικτο ντύσιμο έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεών μας παπούτσια που μας βολεύουν όλη μέρα και έχουν άνεση και στιλ.

Η συλλογή footwear KARL LAGERFELD Fall-Winter 2020 περιλαμβάνει casual σχέδια και statement παπούτσια διακοσμημένα με κοσμήματα, καρφίτσες και rock μεταλλικές λεπτομέρειες. Σε μια πιο σύγχρονη προσέγγιση, το KARL LAGERFELD print, επηρεασμένο από την τέχνη του graffiti, δίνει μια πιο τολμηρή οπτική στα κλασικά σχέδια.

WOMENS collection

Η γυναικεία συλλογή κυκλοφορεί με τα πλέον κλασικά και καινοτόμα sneakers και άνετα casual-chic μποτάκια με και χωρίς τακούνι. Η συλλογή KARL Graffiti κοσμείται από το KARL LAGERFELD print αντλώντας έμπνευση από την τέχνη του graffiti.

 

Τα sneakers παραμένουν στο επίκεντρο, με την επιστροφή του Aventur σε λευκό δέρμα με ιδιαίτερα δερμάτινα στοιχεία. Τα Ventura Lazare επανέρχονται ανανεωμένα με ανάγλυφο snake print δέρμα και μονόχρωμο τελείωμα. Στη συλλογή με τα μποτάκια, πρωταγωνιστούν τα Petrol Brogue Chelsea boots, τα οποία διακοσμούνται με έντονες εξωτερικές λεπτομέρειες στη σόλα. Εμπνευσμένο από το αντίστοιχο σχέδιο της προηγούμενης συλλογής, η Troupe Hi boot επιστρέφει με νέα στοιχεία, μαζί με τα Trekka hiker boots φτιαγμένα από σκούρο ασημί δέρμα.

Βρες μας online:
Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom 212 0003710

 

Read More

And More