Φλοράλ: Ένας τρόπος να φορέσεις το απόλυτο print της Άνοιξης σύμφωνα με την Meghan Markle

Η Meghan Markle συνεχίζει να είναι πολυάσχολη με τις υποχρεώσεις της σαν νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες την βλέπουμε να είναι συνεχώς στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι σε διάφορα events και εκδηλώσεις. Για παράδειγμα, μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις ήταν στο Invictus Games Sydney στο Λονδίνο και -ναι- για ακόμα μια φορά η στιλιστική της επιλογή μας ενθουσίασε.

Μιας και στο Λονδίνο αυτήν την στιγμή επικρατεί ένας μικρός καύσωνας, η Markle επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο φόρεμα σε midi γραμμή και με floral μοτίβο, ιδανικό για τις ημέρες της Άνοιξης. Το φόρεμα είναι μια δημιουργία του brand Self-Portrait και κοστίζει 510 δολάρια.

Με λιγότερο από ένα μήνα μέχρι τον βασιλικό γάμο στις 19 Μαΐου, η Markle συνεχίζει να κάνει άψογες εμφανίσεις στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της. Εκτός από αυτό το φοβερό φόρεμα, η Markle φόρεσε ένα μαύρο blazer από τον βρετανικό οίκο Alexander McQueen, κάνοντας το look ακόμα πιο κομψό.

Οι τελικές πινελιές προστέθηκαν με τις μαύρες γόβες Manolo Blahnik, και την cross body bag σε μικρό μέγεθος, του σχεδιαστή Roland Mouret.

Read More

And More