GABRIELLE BAG: Η Cara Delevingne με τη νέα τσάντα του οίκου Chanel

Η νέα τσάντα του οίκου CHANEL ονομάζεται GABRIELLE. Και πριν αναρωτηθείς τι κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα, οφείλω να σε πληροφορήσω πως αυτό ήταν το real name της Coco. Ο Karl Lagerfeld λοιπόν για τις ανάγκες του λανσαρίσματος μετέθεσε το ρόλο του ambassador σε τέσσερα ισχυρά ονόματα της μόδας όπως η Cara Delevingne, η Kristen Stewart, η Caroline de Maigret και ο Pharrell Williams. Εκτός από τα teasers και τις φωτογραφίσεις για το νέο λανσάρισμα, οι ίδιοι δεν αποχωρίζονται ποτέ την GABRIELLE CHANEL ούτε σε street style εμφανίσεις. Πρόσφατα ο φακός απαθανάτισε την Kristen Stewart να τη φοράει (δες εδώ), ενώ πριν από λίγες μέρες είδαμε και την Cara.

Το νεαρό μοντέλο επέλεξε μια με έντονα χρώματα και την ανάδειξε με ένα total black grunge look!

Όσον αφορά στην τσάντα, πρόκειται για ένα υψηλής αισθητικής και πρακτικό αξεσουάρ που διατηρεί τη θηλυκότητα και τη φινέτσα που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια τις CHANEL τσάντες.

Η CHANEL’s GABRIELLE bag περιέχει ένα μεταλλικό λουράκι “πλεγμένο” με δέρμα το οποίο αυξομειώνεται για να προσαρμόζεται σε κάθε χαρακτήρα και στιλ. Η κύρια βάση της τσάντας είναι αρκετά άκαμπτη, το υπόλοιπο σώμα όμως είναι αρκετά ελαφρύ και εξαιρετικά εύπλαστο. Αυτή η αντίθεση στη δομή της δίνει τέλεια σταθερότητα και κάνει την εύρεση αντικειμένων εύκολη.

Read More

And More