Γιατί οι Dolce & Gabbana θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη και στο Μεξικό; Τι ετοιμάζουν;

Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana έχουν βάλει στόχο να μας ταξιδέψουν εκτός Ευρώπης, με σκοπό να μας παρουσιάσουν κάτι νέο, κάτι ολόφρεσκο, κάτι εντελώς διαφορετικό!

Την περασμένη εβδομάδα, το σχεδιαστικό δίδυμο Dolce & Gabbana, ανακοίνωσε ότι στις 18 Απριλίου θα παρουσιάσει τις συλλογές του, Alta Moda και Alta Sartoria, στο Soumaya Museum στο Μεξικό. Πριν όμως από αυτό, έχουν σκοπό να κάνουν… μια βόλτα και από τη Νέα Υόρκη!

Η Βενετία, το Κάπρι και το Portofino είναι μόνο μερικές από τις συμβολικές τοποθεσίες που επέλεξε ο οίκος για να παρουσιάσει το Alta Moda και το Alta Sartoria στο παρελθόν. Αφού επισκέφθηκαν την Ασία για να πραγματοποιήσουν shows στο Χονγκ Κονγκ τον Δεκέμβριο του 2016, και στο Τόκιο το 2017, οι σχεδιαστές προετοιμάζονται τώρα να αποκαλύψουν την γυναικεία couture συλλογή (Alta Moda) και την ανδρική couture συλλογή (Alta Sartoria) σε ένα αμερικάνικο έδαφος, από τις 6 – 10 Απριλίου, δηλαδή λίγο πριν μεταφερθούν στο Μεξικό.

Η ακριβής ημερομηνία που θα γίνει το show δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι από 6 έως τις 10 Απριλίου, εκτός από το couture catwalk, θα παρουσιαστούν και μερικές lux συλλογές κοσμημάτων σε μια μυστική τοποθεσία.

Read More

And More