Google Trends: Ποια παπούτσια έχουν “αναζητήσει” περισσότερο οι γυναίκες στο διαδίκτυο;

Κατά καιρούς σου αναφέρουμε τις τάσεις, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που εμείς οι γυναίκες έχουμε ψάξει περισσότερο στο διαδίκτυο. Έτσι είμαστε! Πριν αποκτήσουμε ή όταν αγοράσουμε κάτι, θέλουμε να τσεκάρουμε τι παίζει στην αγορά, πως το συνδυάζουν τα κορίτσια στο εξωτερικό, πως θα το αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάτι αντίστοιχο είναι και το σημερινό θέμα, αλλά πριν περάσω στο “ψητό” θα σου κάνω την εξής ερώτηση: Ποιος είναι ο αγαπημένος φίλος της κάθε γυναίκας; Μα φυσικά τα παπούτσια! Και ποια είναι τα παπούτσια που έχουμε αναζητήσει περισσότερο στο διαδίκτυο; Μα φυσικά οι φανταστικές εσπαντρίγιες του οίκου Chanel, τις οποίες αναζήτησαν στο Google τον περασμένο μήνα 100,000 άνθρωποι. Κι εγώ είμαι εδώ για να σου εξηγήσω το “γιατί”.

Βλέποντάς τες πρώτη φορά στο show του Karl Lagerfeld για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011, τα συγκεκριμένα παπούτσια ξεκίνησαν να γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή. Και όχι τυχαία, μιας και αναφερόμαστε σε ένα ζευγάρι που είναι άκρως στιλάτο, κομψό και φυσικά άνετο. Μονόχρωμες ή πολύχρωμες, σε καμβά ή δέρμα, τα τελευταία χρόνια οι Chandel espadrilles έχουν κερδίσει τις καρδιές όλων των fashion addicts.

Περιμένουμε να δούμε τη “μεταμόρφωση” αυτού του παπουτσιού στη νέα καλοκαιρινή και swimwear capsule collection που ετοιμάζει ο Karl για τον οίκο, με τίτλο “Coco Beach”.

Read More

And More