H Kate Moss και η Cara Delevingne πρωταγωνίστριες στη νέα καμπάνια Mango!

Δύο είδωλα της μόδας μαζί για ένα εμπορικό σήμα. H Kate Moss και η Cara Delevingne πρωταγωνιστούν στην καμπάνια MANGO για το φθινόπωρο-χειμώνα 2015-16 με το hashtag #somethingincommon.

Διάσημα μοντέλα, καθώς και μούσες για πολλούς σχεδιαστές, και οι δύο τους γνωρίζουν καλά τι σημαίνει να κατακτάς τον κόσμο των επιδείξεων μόδας. Η εταιρεία εγγυάται μια εντυπωσιακή καμπάνια για να ξεκινήσει τις συλλογές της νέας σεζόν.

Αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο της μόδας, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Moss ποζάρει για το brand. Έχει ήδη κάνει φωτογραφίσεις για τις καμπάνιες του 2011 και του 2012. Τώρα, το ταλαντούχο και φωτογενές supermodel με το μοναδικό της στιλ εντυπωσιάζει και πάλι σε μια φωτογράφηση από τους διάσημους φωτογράφους Inez και Vinoodh. Από την εμπειρία της σε αυτό το κοινό έργο, η Kate είπε: Είναι τόσο υπέροχο που συνεργάζομαι με την Μango και πάλι, είναι ένα τόσο φρέσκο ​​και μοντέρνο εμπορικό σήμα. Οι Inez & Vinoodh έχουν καταλάβει αυτήν την ενέργεια τέλεια, η Cara και εγώ πάντα διασκεδάζουμε μαζί και αυτό είναι κάτι που μπορεί κάποιος να δει στην καμπάνια.

Από την πλευρά της, η Cara Delevingne ήταν εξίσου εκφραστική όπως πάντα είναι στις πασαρέλες. Μοναδική και πολυτάλαντη, έχει γίνει το πρόσωπο κορυφαίων σχεδιαστών, και εργάζεται ως μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Αυτό το κορυφαίο μοντέλο της ψηφιακής εποχής προβάλει τη χαρακτηριστική αυθεντικότητα και το ακόρεστο attitude της, σε μια αυθόρμητη και διασκεδαστική φωτογράφηση: H MANGO είναι υπέροχη. Όταν σκέφτομαι τι να φορέσω κάθε μέρα, μου αρέσει να είμαι δημιουργική και η Mango είναι ένα τέλειο σήμα για να παίξεις με την ποικιλία των στιλ που υπάρχουν σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με την Mango και το να έχω την Kate ως συνεργάτη μου στο”έγκλημα”είναι ιδανικό! Είμαστε ένας θανατηφόρος συνδυασμός. Την θαυμάζω προσωπικά και επαγγελματικά, και αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό fashion icon. Είναι προνόμιο να μαθαίνεις και να μοιράζεσαι αυτή την εμπειρία μαζί της. Η φωτογράφιση ήταν επική και είναι πάντα διασκεδαστικό όταν Μiss Moss είναι τριγύρω.

H MANGO επέλεξε την πόλη του Τορόντο στον Καναδά σαν location για τη φωτογράφιση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Μάιο ενώ οι Lisa Butler και Garren ήταν υπεύθυνοι για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Οι Inez και Vinoodh είναι επίσης οι δημιουργοί του τηλεοπτικού σποτ που θα λανσαριστεί με το υπόλοιπο της καμπάνιας. Παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε, γνωρίζουμε ήδη ότι τραγούδι “Girls just want to have fun” θα είναι το κύριο μουσικό θέμα τους, σε συνέχεια από τη διαφήμιση της περασμένη σεζόν.

Read More

And More