Η Hailey Baldwin υποστηρίζει την τάση με τα logo t-shirts και περνάει ένα σημαντικό μήνυμα

Η Hailey Baldwin παρουσίασε τα iHeartRadio Music Awards, στα οποία ήταν και κεντρικό πρόσωπο πάνω στο stage. Το διάσημο μοντέλο έκανε μια φανταστική και στιλάτη εμφάνιση, που έκρυβε όμως ένα σημαντικό μήνυμα.

Ας ξεκινήσω με τα βασικά. Το look απαρτιζόταν από ένα παντελόνι με μεταλλικές λεπτομέρειες και πολύτιμες πέτρες, και πρόσθεσε λαμπερά κοσμήματα Bulgari. Τώρα εσύ φαντάζεσαι ότι συνδύασε αυτό το lux παντελόνι με μια sexy και πανάκριβη μπλούζα, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Η ίδια επέλεξε να κάνει μια statement δήλωση μέσω του styling της βραδιάς. Για την ακρίβεια η Hailey ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα logo t-shirt που έκρυβε ένα σημαντικό μήνυμα.

Με τη στάμπα “Stoneman Douglas High” το μοντέλο έδειξε τη συμπόνια και την υποστήριξή της σε όλες της οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους από το μακελειό στο σχολείο στη Φλόριντα, όπου ένας 19χρονος ένοπλος σκότωσε 17 άτομα και τραυμάτισε άλλους 50.

Η Ηailey Baldwin συνεχίζει την εμμονή με τα logo t-shirts, και μετά από τις δηλώσεις περί φεμινισμού που έχουμε δει να τυπώνονται σε τοπ που φορούν οι διάσημες, έθιξε ένα ακόμα μεγάλο θέμα!

Read More

And More