Καλοκαίρι 2016: 7 stylish τρόποι να φορέσεις το λευκό τζιν!

Όταν ο καιρός ζεσταίνει έρχεται η ώρα να ελαφρύνουμε φυσικά και το ντύσιμό μας. Και αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις, τον βρήκαμε εμείς για σένα: Αντικατάστησε το blue jean σου με ένα λευκό! Το λευκό τζιν είναι must-have για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα είναι φρέσκο και πολύ, πολύ ευέλικτο.

Επειδή λοιπόν ξέρουμε ότι χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για να το εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα, σήμερα αποφασίσουμε να σου δώσουμε ιδέες για το πως να δημιουργήσεις on-trend σύνολα με βάση το λευκό τζιν.

Mετακινήσου λοιπόν προς τα κάτω για να δεις τους πιο stylish τρόπους να το φορέσεις και σημείωσε πως κάτω από κάθε εικόνα θα μπορέσεις να δεις όλες τις τιμές των looks αλλά και τι είναι το κάθε fashion item.

ΜΕ BODY

Body BSB 49.90€
Jean Mango 19.99€
Clutch Accessorize 12.90€
Μules Migato 60€

Styling tip:
Τα body με τα τζιν είναι ένας συνδυασμός που αγαπάμε για φέτος το καλοκαίρι. Αν διαλέξεις ένα με digital prints συνδύασε το με ένα ζευγάρι mules και silver clutch.

ME BOHEMIAN TOP

Top Αxel
Jean Mango 19.99€
Πέδιλα Tsakiris Mallas 89€
Clutch Accessorize 12.90€

Styling tip: Τα άερινα bohemian top σε αποχρώσεις του καφέ δίνουν το απόλυτα καλοκαιρινό style στο λευκό σου τζιν. Oλοκλήρωσε το look με ταμπά πέδιλα, bronze clutch και απόφυγε τα κοσμήματα.

ME CROP TOP

Crop top BSB 39.90€
Jean Mango 19.99€
Clutch Axel 40€
Πέδιλα Steve Madden Nak

Styling tip:
Το crop top είναι sexy κομμάτι και ταιριάζει τέλεια με το λευκό σου τζιν. Διάλεξε ένα χρώμα να κάνει αντίθεση π.χ. κίτρινο και oλοκλήρωσε το look, με εντυπωσιακά πέδιλα.


ΜΕ ΚΙΜΟΝΟ


Κιμονό Axel 88€
Jean Mango 19.99€
Shoes Axel 60€

Styling tip: Ένα υπέροχο κιμονό αρκεί για να αποκτήσει το λευκό σου τζιν elegant ύφος. Δώσε extra θηλυκότητα με πανύψηλα πέδιλα σε ένα από τα χρώματα του κιμονό.

ME LINGERIE TOP

Top Marks & Spencer 29.95€
Jean Mango 19.99€
Μules Migato 60€
Clutch Tsakiris Mallas 49€

Styling tip: Διάλεξε ένα τοπ σε lingerie στιλ και σε ένα χρώμα εκτός μαύρου και σέταρε το με το λευκό σου τζιν δίνοντας ρομαντικό ύφος και fresh style.

ΜΕ OFF THE SHOULDERS TOP

Top Lynne 29.95€
Jean Mango 19.99€
Σκουλαρίκια H&M 7.99€
Clutch Nak 89€
Γόβες Sante 79€

Styling tip: Την μεγαλύτερη τάση στα τοπ φέτος θα την φορέσεις με το λευκό σου τζιν και ethnic κοσμήματα. Επίλεξέ το σε ένα σε έντονο χρώμα, συνδύασέ το με color clutch και ολοκλήρωσε το look με κλασικές, λευκές γόβες.


ΤΟΤΑL WHITE

Top H&M 29.99€
Jean Mango 19.99€
Κολιέ Axel 26.70€
Clutch Migato 45€

Styling tip:
To αγαπημένο total white look για το καλοκαίρι, με το τζιν σου αποκτά νεό ύφος. Ταίριαξέ το με ένα φίνο knit top και κολιέ και πέδιλα σε tribal στιλ.

Μake-up: Εύη Καραλη
Μαλλιά: Πάμπος Παλιαδώρος
Ευχαριστούμε την σχολή Freddy make up stage

Read More

And More