Οδηγός αγοράς: Γούνινα ρούχα και αξεσουάρ για αψεγάδιαστο στιλ το χειμώνα

Όσο η θερμοκρασία μειωνόταν, τόσο εμείς ανυπομονούσαμε να φορέσουμε κάτι γούνινο. Και -ναι- επιτέλους μπορούμε να το κάνουμε. Εξάλλου η θερμοκρασία και οι καιρικές συνθήκες μας “βολεύουν” για να υιοθετήσουμε στο στιλ μας ρούχα και αξεσουάρ με γούνα.

Αυτήν την εβδομάδα η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα μας προσφέρει έναν οδηγό αγοράς ο οποίος απαρτίζεται από ρούχα, παπούτσια και τσάντες από γούνα ή με γούνινες λεπτομέρειες. Οκ, μπορεί στην ντουλάπα μας να υπάρχουν κάποια γούνινα κομμάτια, αλλά η απόκτηση νέων πάντα μας εξιτάρει. Έτσι δεν είναι; Οπότε, πριν τρέξεις στα μαγαζιά τσέκαρε τις επιλογές της και έπειτα πήγαινε για… στοχευμένο shopping. Σίγουρα θα γλιτώσεις πολύ χρόνο! Μην περιμένεις άλλο γιατί ο καιρός θα χαλάσει ακόμα πιο πολύ. Οπότε επένδυσε σε κάτι ζεστό και στιλάτο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στην πόλη και στις εξορμήσεις που έχεις προγραμματίσει.

Tip 1: Σε περίπτωση που αποκτήσεις τελικά όλα όσα σου τράβηξαν την προσοχή, δώσε βάση στον συνδυασμό τους. Δεν φοράμε δηλαδή, γούνινο τζάκετ και γούνινη τσάντα, καθώς “συγκεντρώνεται” αρκετός όγκος στο πάνω μέρος του σώματος. Μπορείς όμως να φορέσεις ένα γούνινο τζάκετ με ένα ζευγάρι μπότες με fur detail. Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ!

Tip 2: Όσο κάνει κρύο και όσο βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα μπορείς να φοράς αυτά τα ρούχα και τα αξεσουάρ άνετα. Κάποια από αυτά ταιριάζουν τέλεια και σε βραδινές εμφανίσεις. Όταν όμως ο καιρός θα αρχίσει να “ανοίγει” και να βαδίζουμε προς την άνοιξη, καλό θα είναι να μην επινοήσεις κάποιο ιδιαίτερο styling για να μην αποχωριστείς αυτά τα αγαπημένα σου items. Το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς “out”.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More