Η Catherine Deneuve υπογράφει μία συλλογή που παραδίδει μαθήματα γαλλικού στιλ

H Γαλλίδα ηθοποιός συνεργάστηκε με τον Jean Touitou, ιδρυτή της APC για μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ που εκφράζουν τη δική της ιδέα για την κομψότητα και το γαλλικό στιλ!

Ανήκει στην γενιά με τις γαλλίδες που εδώ και χρόνια είναι fashion icons, ενώ η ίδια είναι πιστή φίλη της εταιρείας ΑPC και την έχουμε δει πολλές φορές στα show του brand! Είναι πλέον επίσημο ότι θα συνεργαστούν στην δημιουργία μίας συλλογής που θα παραδίδει μαθήματα κομψότητας

Τα κομμάτια δεν είναι πολλά: ένα μπλε βαμβακερό κοστούμι, ένα χακί μπουφάν με ασορτί φούστα, ένα άσπρο πουκάμισο με κόκκινα πουά, μια σκούρα πράσινη μπλούζα από κασμίρ, ένα ριγέ πουλόβερ, δύο μπλουζάκια με σχέδιο εμπνευσμένο από την Κιβωτό του Νώε.

Η capsule συλλογή περιλαμβάνει επίσης δύο τσάντες κι ένα αρωματικό κερί που ονομάζεται Fabienne, από το μεσαίο όνομα της ηθοποιού. Τέλος, εκεί θα βρεις ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια και ένα ζευγάρι πράσινες γόβες

Τα κομμάτια θα μπορούσαν να είναι τα βασικά της ντουλάπας της ηθοποιού κατά την διάρκεια της δεκαετίας ’60 και του ’70, αλλά θα φέρουν και τώρα  ανανεωμένο και εκλεπτυσμένο αέρα σε όποια τα υιοθετήσει.

Δες όλη την συλλογή στο site του brand.

Read More

And More