Τα πιο τέλεια νέα ever!

Η απόλυτη εμπειρία online shopping τώρα στα ελληνικά!

Ε ναι! Αυτό που περίμενες, αυτό που ήθελες, αυτό που σου έλειπε, είναι γεγονός! H&M στα ελληνικά! Εγώ φώναξα “γιούπι!”. Εσύ;

Λατρεύω το online shopping, να ενημερώνομαι, να χαζεύω, να κάνω τις αγορές μου, από την άνεση το σπιτιού μου και όποτε θέλω εγώ! Με ασφάλεια και χωρίς κανένα πρόγραμμα! Δεν θα σου κρύψω, ότι ακόμη περισσότερο απολαμβάνω αυτήν την εμπειρία, όταν είναι και στα ελληνικά, γιατί κακά τα ψέματα όταν όλα είναι στην γλώσσα σου είναι και πιο εύκολα. Τα νέα που σου έχω λοιπόν θα σου αρέσουν πολύ, εφόσον ένα από τα μεγαλύτερα fashion brand μιλάει πλέον…ελληνικά!

Η H&M, μια από τις κορυφαίες εταιρίες λιανικής παγκοσμίως, γνωστή για την παροχή ποιοτικής και φιλικής προς το περιβάλλον μόδας σε προσιτές τιμές, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η αγαπημένη online υπηρεσία της είναι πλέον διαθέσιμη στα ελληνικά. Οι λάτρεις της μόδας θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα ψώνια τους στο HM.com αλλά και την αγοραστική εμπειρία στην δική τους γλώσσα.

Τέλειο!

 

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα H&M προσφέρει τις ίδιες συλλογές όπως και στα καταστήματα, παρέχοντας πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και εφήβους, καθώς και μια πλήρη γκάμα παιδικών ενδυμάτων.

Online θα ανακαλύψεις και τα προϊόντα H&M Home! Και η διακόσμηση του χώρου σου μπορεί πια να αποκτήσει το αγαπημένο H&M στιλ, με μια εποχιακή συλλογή προϊόντων που θα λατρέψεις! Η μοντέρνα προσιτή αισθητική τώρα έρχεται να ντύσει και το σπίτι σου 😉

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που τώρα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Ελλάδα απρόσκοπτη και άνετη online εμπειρία στη δική τους γλώσσα. Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, οπότε εστιάζουμε στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών”, λέει ο Mehmet Arisoy, Country Manager της H&M Sales Market Greece. “Τώρα είμαστε ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας, καθώς το HM.com μιλάει ελληνικά και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την καλύτερη εποχιακή μόδα και εμπνευσμένα κομμάτια για τους πραγματικούς λάτρεις της μόδας που μπορούν να τα αγοράσουν με ένα μόνο κλικ”.

Η Η&Μ είναι μία εταιρεία που όλες αγαπάμε και εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα αλλά το τέλειο είναι ότι δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει.

Τα νέα αυτά έρχονται μαζί και με μια νέα λύση στη συσκευασία για όλους τους πελάτες, η οποία φέρνει ένα βήμα πιο κοντά τον όμιλο H&M στο στόχο της να είναι μια κυκλική επιχείρηση. Τώρα όλες οι ηλεκτρονικές αγορές παραδίδονται σε χάρτινες σακούλες και κουτιά σε διαφορετικά μεγέθη, κατασκευασμένα από χαρτί πιστοποιημένο από την FSC. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μεγιστοποιεί τη χρήση των πόρων και ελαχιστοποιεί τα απόβλητα.

To shopping αλλάζει… γλώσσα και η H&M θα γίνει ο απόλυτος καλοκαιρινός μας online προορισμός!

 

 

Ετικέτες