Η Chiara Ferragni σου δίνει styling tips για το σωστό look διακοπών

Ιταλίδα blogger και επιχειρηματίας η Chiara Ferragni, κατάφερε να ξεχωρίσει στον σκληρό κόσμο της μόδας κυκλοφορώντας σειρά ρούχων και καλλυντικών, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως είναι οι Intimissimi, Swarowski, Pantene, Guess και Lancome Paris.

Ξεκινώντας από την γενέτειρά της, το Μιλάνο, η Ferragni αργά και σταθερά όχι μόνο κατέκτησε το street style αλλά και το επαναπροσδιόρισε εξ’ολοκλήρου ανοίγοντας το δρόμο για μία τεράστια στρατιά… fashion bloggers που ξαφνικά μπήκαν στο χάρτη της βιομηχανίας της μόδας αλλά κατάφερε να βρίσκεται πλέον στην κορυφή με τις πιο δυναμικές fashion προσωπικότητες!

Ταξίδια, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands, CEO του The Blonde Salad, χιλιάδες εξώφυλλα, μητέρα και σύζυγος του διάσημου ράπερ Fedez, η Chiara Ferragni θεωρείται γυναίκα φαινόμενο. Η ιστορία της είναι πλέον γνωστή και η περίπτωσή της αποτελεί case study για τα σύγχρονα κορίτσια που θέλουν να κερδίζουν χρήματα μέσα από την αγάπη τους για τη μόδα και τα social media. Το μυστικό της επιτυχίας της κρύβεται  στην αφοσίωσή της στον στόχο της, στα σταθερά της βήματα και στο θάρρος της να λέει όχι σε προτάσεις που δεν της ταίριαζαν μέχρι να πετύχει αυτό που είχε στο μυαλό της!

Πλέον κάθε της post ισοδυναμεί με εκατομμύρια δολάρια, αλλά η ίδια δεν συμπεριφέρεται σαν τις υπόλοιπες διάσημες Influencers, διαφημίζοντας μόνο luxury brands.

Όσον αφορά το στιλ της, απόλυτα τολμηρό, χρωματιστό, με έντονα prints που αξίζει να προσέξουμε μερικές από τις εμφανίσεις και να πάρουμε έμπνευση από το στυλ της.

 

Τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματα δίνουν πάντα ένα resort αέρα στην εμφάνιση σου και βεβαίως είναι η πιο σωστή επιλογή για κάλεσμα σε γάμο! Φόρεσε το με σανδάλια και grecian chic σκουλαρίκια ενώ διάλεξε ένα χρώμα που σε κολακεύει.

Τα sexy cuts είναι διανικά για τα καλοκαιρινά σύνολα όπως αυτά στο ντεκολτέ σου, δίνουν μυστήριο και θυληκότητα ενώ απογειώνουν κάθε βραδινή σου εμφάνιση. Η Chiara επιλέγει φόρεμα με ντραπέ σχέδιο και βαθύ ντεκολτέ και είναι super stylish.

Tο κλασικό ανδρικό πουκάμισο γίνεται φόρεμα αν του βάλεις μία ωραία ζώνη και βεβαίως έχει το σωστό μήκος! Συνδύασε το με flat mules και απέκτησε το holiday chic ύφος της Chiara.

Συνδύασε το leopard σορτσάκι σου με λευκό top και μία bold color τσάντα για καθημερινές βόλτες με style είτε στην πόλη είτε στο νησί.

Πάρε ένα φούτερ μαζί σου και θα το φορέσεις πάνω από το φόρεμα σου τα βράδια στις διακοπές αλλά και στο ταξίδι στο πλοίο που κάνει πολύ κρύο.

Μία ολόσωμη φόρμα είναι πάντα κομμάτι κλειδί ακόμη και στις διακοπές αφού μπορείς να την φορέσεις με sliders και να κάνεις τις βόλτες σου αν έχεις να δεις αξιοθέατα ενώ το βράδυ με χρυσά κοσμήματα και σανδάλια γίνεται το σωστό look.

To κλασικό στου σορτσάκι γίνεται σοφιστικέ αν το συνδυάσεις με ένα masculine πουκάμισο όπως η Chiara στις διακοπές της.

Σύνολο με floral σχέδια που μαζί δείχνει τόσο κομψό ενώ μπορείς να τα χαρείς και ξεχωριστά!

Ενα ρετρό look θα δώσει στα καλοκαιρινά σου σύνολα μία νέα αίσθηση, καρό με 60s αίσθηση θα σου αρέσει πολύ όπως και στην Chiara που το φοράει συχνά στις διακοπές της.

Read More

And More