Η Η&Μ σε καλωσορίζει στο μαγικό κόσμο της μόδας… χωρίς κανόνες!

Welcome to «Hôtel Hennes»… Η Gigi Hadid με υποδέχεται στη ρεσεψιόν. Οι κανόνες της μόδας μπαίνουν στην άκρη. Η Τόνια Σωτηροπούλου μου κλείνει συνωμοτικά το μάτι. Και η Δανάη Μπάρκα εξαφανίζει τις βαλίτσες μου. Ο Κοσμάς Κουμιανός με τη φωτογραφική μηχανή του ανά χείρας μου φωνάζει “σε 5 ξεκινάμε”. Τι; Ποιος; Δεν φοράω μαγιό! Τι φοράνε σε cocktail έξοδο; Τι αξεσουάρ βάζουμε στην παραλία; Η Gigi Hadid με βάζει στο ασανσέρ. Ένας υπερ-stylish τύπος πατάει το κουμπί για τον έβδομο ουρανό.

 

Όσο ανεβαίνουμε οι κανόνες καταρρίπτονται. Τα στερεότυπα ακυρώνονται. Οι προκαταλήψεις πάνε περίπατο. Και μου επιτρέπεται να είμαι ο εαυτός μου. Ο αυθεντικός εαυτός μου. Ελευθερία. Με αέρινα κοκτέιλ φορέματα σε απαλές μεταξένιες υφές που με ενθαρρύνουν να ονειρεύομαι, co-ords με δαντέλα και στιλ κροσέ σε ντελικάτους τόνους του απαλού γκρι και του ανοιχτού μπεζ, beachwear, ολόσωμα μαγιό και μπικίνι, mules και αξεσουάρ για all day εμφανίσεις…

Φοράω το μαγιό μου. Νιώθω υπέροχα! Ποζάρω… Ο Κοσμάς Κουμιανός με αποθεώνει! Η Gigi χορεύει. Η Τόνια Σωτηροπούλου κάνει ηλιοθεραπεία. Η Δανάη Μπάρκα χορεύει. Μαγεία… Καλοκαιρινή μαγεία γεμάτη μόδα. Αυθεντική μόδα. Μόδα που δεν κάνει διακρίσεις, που υπογραμμίζει το είναι σου, το δικό σου, το αυθεντικό. Στα χρώματα που θέλεις, στα υφάσματα που αγαπάς. 

 

Η H&M σου έχει κλείσει δωμάτιο στο απολαυστικό και απροσδόκητο «Hôtel Hennes». Στον φανταστικό αυτό προορισμό μόδας θα απολαύσεις την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022, όπως πρέπει. Εδώ, η αισθητική σου επιτρέπει όλους τους πειραματισμούς. Εδώ, όλες οι στιλιστικές σου επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα!

Εδώ τα όνειρα παύουν να είναι όνειρα! Και η Αθηναϊκή Ριβιέρα γίνεται το φόντο σε μια υπέροχη νέα πραγματικότητα. Στην παρέα σου και η Κλέλια Ανδριολάτου. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και η Ευγενία Σαμαρά.

 Η Τόνια Σωτηροπούλου γελάει δυνατά. Η Δανάη Μπάρκα με παρασύρει στον χορό της. Η Έβελυν Καζαντζόγλου φοράει ένα υπέροχο φόρεμα που αναδεικνύει τέλεια το χρώμα των μαλλιών της. Η Ραφαέλα Ψαρρού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Σουζάνα Κεγγίτση και η Όλγα Ντάλλα απολαμβάνουν τη θάλασσα και κάνουν θρύψαλα τους κανόνες.

 

 

 

Θα σπάσω κι εγώ κάτι. Θα σπάσουμε κάτι όλες μαζί. Τους κανόνες της μόδας μαζί με την H&M. Τους κανόνες που μας στριμώχνουν, τους κανόνες που μας στενεύουν. Η Gigi Hadid τα σπάει!

Και ο ήχος με ξυπνάει… Αλλά ευτυχώς δεν ήταν όνειρο. Ήταν η φετινή καμπάνια της H&M. Είναι η αλήθεια μας, η πραγματικότητά μας. Η ελληνική πραγματικότητά μας. Με δέκα πρωταγωνίστριες του στιλ που, με χαλαρή διάθεση και boogie mood, δημιουργούν φωτογραφικά στιγμιότυπα διακοπών για να εμπνεύσουν κάθε μας στιλιστική επιλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2022. 

Welcome to «Hôtel Hennes»… Εδώ οι τάσεις υποκλίνονται στις δικές σου διαταγές. “Ένα cocktail παρακαλώ! Με μπόλικο χρώμα, prints, αέρινα φορέματα, δαντέλα και μεταξένιες υφές…”Cheers!

Η Δανάη Μπάρκα μου υπενθυμίζει ότι αυτή, η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα προϊόντων, όπως πετσέτες θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, τσάντες, μπικίνι, σορτς και μπλουζάκια. Η Τόνια Σωτηροπούλου υπογραμμίζει με φλούο ότι τα κομμάτια, τα οποία όλα αποτελούνται από χρωματικές παλέτες και μοτίβα εμπνευσμένα από την αισιόδοξη ρετρό εμφάνιση του «Hôtel Hennes», είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο hm.com. Και η Gigi Hadid με σπρώχνει στην πισίνα του ελληνικού καλοκαιριού… και ταξιδεύω σε μοναδικά ελληνικά locations φορώντας υπέροχα H&M outfits. Όπως και οι αγαπημένες influencers που, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, μας ταξιδεύουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, κάνοντας βουτιές στην έμπνευση και ηλιοθεραπεία κάτω από τα όνειρά τους.

Αυτό να κάνεις κι εσύ! Welcome to «Hôtel Hennes»…

Κι ένα σημειωματάκι πάνω στη βαλίτσα σου…
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα videos, μπες στη σελίδα της H&M στο Facebook. Ανακαλύψτε τη συλλογή Spring – Summer 2022 στα καταστήματα της HM και στο hm.com.

Ετικέτες