Η Irina Shayk και η Stella Maxwell σχεδιάζουν τις πιο stylish τσάντες!

supermodels Irina Shayk και Stella Maxwell για πρώτη φορά αναλαμβάνουν το ρόλο της σχεδιάστριας και σε συνεργασία με την εταιρεία Koople’s λανσάρουν από κοινού τη πρώτη τους συλλογή με τσάντες!

Τα δύο μοντέλα ήταν κανονισμένο να γίνουν τα βασικά πρόσωπα της χειμερινής campaign του γαλλικού brand, αλλά η συνεργασία τους δεν σταμάτησε εκεί. Η Shayk και η Maxwell κλήθηκαν από την Koople’s να σχεδιάσουν δύο τσάντες εμπνευσμένες από την προσωπικότητά τους και το στιλ τους.

Η τσάντα της Shayk ονομάζεται Τhe Irina” και όπως περιγράφει η ίδια, σχεδιάστηκε έχοντας στο μυαλό της μία ρώσικη κούκλα. Η συγκεκριμένη τσάντα θα έχει διάφορα χρώματα, κόκκινο, μαύρο αλλά και leopard, ενώ θα βγαίνει και σε crocodile εκδοχή. Mου άρεσε η συνεργασία με την Koople’s γιατί έχουν μία “οικεία” αίσθηση σε όλες τους τις συνεργασίες και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ”, δήλωσε η Shayk σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle. Μας έδωσαν μία ελευθεριά στο τι θα σχεδιάσουμε και έτσι δημιουργήθηκε μία τσάντα που πράγματι θα κρατούσαμε και εμείς”.

H Μaxwell σχεδίασε την Stella Bag που έχει μία πιο rock glam εικόνα από δέρμα με καπιτονέ υφή και πολλές θήκες… γιατί ακόμη και τα it girls πρέπει να είναι οργανωμένα!

Read More

And More